ZBOG PREVARE PUKLA VELIKA LJUBAV: Zadrugarka uhvaćena tokom akcije sa bivšim dečkom, isplivali ŠOK DOKAZI! (FOTO+VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.07.2023

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Planirali su zajednički život i budućnost, a onda je sve propalo zbog njene prevare!

ZBOG PREVARE PUKLA VELIKA LJUBAV: Zadrugarka uhvaćena tokom akcije sa bivšim dečkom, isplivali ŠOK DOKAZI! (FOTO+VIDEO)

Foto: TV Pink, Pixabay

Anastasija Stanojević Palčica bila je mesecima u vezi sa Markom Petruševićem Petrućijem, a njihova turbulentna veza u Zadruzi bila je ispraćena brojnim, žestokim svađama, zbog kojih je često moralo da reaguje i obezbeđenje.

Iako su nakon završetka rijalitija nastavili svoju vezu, čini se da se sada sve promenilo, a Palčica je već utehu pronašla u drugom muškarcu.

Naime, ona je otišla na more, a tamo joj je društvo pravio bivši momak, Alberto Galorini. Iako je tvrdila da je ludo zaljubljena u Petrućija i sa njim planirala zajednički život i budućnost, po svemu sudeći, emocija prema bivšem dečku se nikada nije ugasila, pa je sada odlučila da mu pruži drugu šansu.

 

 

Palčica i dalje nije potvrdila informaciju o navodnom pomirenju, ali zadrugarka je sa bivšim dečkom pozirala, a kako su izgledali veoma prisno - mnogi su pomislili i da Palčica zapravo vara Petrućija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

28.07.2023 22:03

А ima jezičinu odavde do Amerike sa "tolicko" godina. A i bila je tračara kao žena od 50 godina, za svakog je znala reći kao da u školu nije ni išla. Takav karakter "alapače" - kad brže nauči sve baljezgarije sa tako malo godina...