"ZADRUGA" SE TRESLA OD NJIHOVIH OKRŠAJA, A SAD PLANIRAJU BRAK: Palčica i Petrući spremni da naprave KORAK DALJE!

Autor:

Zadruga

29.06.2023

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan zadrugarski par koji je opstao najavio venčanje!

"ZADRUGA" SE TRESLA OD NJIHOVIH OKRŠAJA, A SAD PLANIRAJU BRAK: Palčica i Petrući spremni da naprave KORAK DALJE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Palčica i Petrući

Gosti voditeljke Ivane Šopić u emisiji "Narod pita" su Marko Petrušević Petrući i Anastasija Stanojević Palčica, koji su imali turbulentan odnos u "Zadruzi 6", ali su ipak istarajali.

- Vas dvoje ste opstali, kako funkcionišete? - pitala je voditeljka.

- Super, znao sam da će biti super kad izađemo. Nije ona za kolektiv, kad se setim svađa onih. Neki su savetovali da bežim, da batalim i biće ovako dobro - rekao je Petrući.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Palčica

- Je l' imate scene koje su se dešavale u Zadruzi? - pitala je voditeljka.

- Verovali ili ne, ne. Ja sam generalno jako razmažena i volim da je po mom, napolju se mnogo bolje slažemo. Nema toga sa kim sediš, gde si pogledao. Malo sam ljubomorna kao i svaka žena, ali nemamo oko čega da se svađamo. Imamo neki naš svet, normalan, realan život - rekla je Palčica.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Petrući

- Još nemamo naša četiri zida, ali i to planiramo. Ja razmišljam o ozbiljnijem koraku, ne znam za nju - rekao je Petrući.

- Planiramo, ali došlo je vreme da provedemo vreme sa svojim porodicama jer smo bili razdvojeni - rekla je Palčica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sa

30.06.2023 11:13

I noćas je bil.a dosadna emisija. Ovo dvoje su poslužili onima što su puni gneva kako bi još jednom napali Aleksandru, Maju, Anu... Videlo se da njih ne zanima Petrući i Palčica. A Palčica još jednom preprčala šta je pročitala o Aleks , Maji , Ani... Alex ume da privuče muškarca šta god da se piše o njoj, Maja je teški mangup i gra samo kako njoj paše pa i kontra svirci, Palčica sa zavišću gleda u nijh, htela bi i ona da bude "važna i fatalna" ali, ne ume, nema ono što zavu nešto. Zato Palčicu zapadne Petrući kojeg može da šamara i vrišti mu koliko hoće. Petgući mi je kao drčkić koji je u crtanim romanima pronašao heroja kojem se divi i može da vodi monologe sa njim o svojoj hrabrosti i važnosti. U ovom slučaju, njegov heroj je Zvezdan koji mu je šašutao, Petrući ga smirivao i Petrući se osetio jako važan. Sve u svemu, iza ovo dvoje je jedno nezanimljivo učešće (on 10 puta dnevno dizao klupu, ona vrištala, udarala ga pa tražila tablete (rekla bi ona za pritisak ) a ljubavna veza im je kao i sada, katastrofa. Petrući, idi i pevaj, mani se alkohola i kontroliši bes i prgavost (to mnogi i leče ) i prestani tražiti heroje uz koje misliš da si i ti važan. Pevaš fantastično i u tome tra.i potvrdu da si važan i uvažen kao pevač. Palčica, leka nema, mlada a ppuna pakosti i zavisti. Mogla bi da čita knjige i obrazuje se i da leči pritisak.