PALČICIN ŠVALER PROGOVORIO O AFERI NA MORU: Petrući saznao za vrelu akciju, pa izbio HAOS! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.07.2023

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švaler bivše zadrugarke Palčice se oglasio prvi put za Republiku!

PALČICIN ŠVALER PROGOVORIO O AFERI NA MORU: Petrući saznao za vrelu akciju, pa izbio HAOS! (VIDEO)

Foto: Privatna arhiva

Palčica i Alberto Galorini

Nakon saznanja da je Anastasija Stanojević Palčica završila sa bivšim dečkom Albertom Galorinijem, on se oglasio za Republiku i otkrio kakav se zapravo haos desio na moru. Naime, Alberto otkriva da je Palčica prevarila Marka Petruševića Petrućija sa njim, te da ga je lagala sve vreme dok su bili na odmoru. 

 

 

U izjavi za Republiku, Alberto priča šta se zapravo dešavalo tokom boravka na moru:

 

- Izbio je stvarno haos, ja nisamm mogao da verujem šta se dešava i na šta je devojka spremna. Mene je sve vreme folirala, lagala, svih šest dana, koliko smo bili na moru, vodio sam je u Grčku. Ja sam je odveo, jer mi je ona rekla da su raskinuli, ali ipak nisu, ja nisam ni znao da su oni i dalje imali zajedničku fotografiju na Instagram profilu. Kada sam saznao da je ona i dalje sa Petrućijem, da ga je prevarila sa mnom, tu je izbio haos i svađa, ja sam se odmah pokupio i vratili smo se za Srbiju, nisam više hteo da budem tu sa njom - rekao je Alberto za Republiku. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading