DOK MAJA HARA BUDVOM, BILAL ODVEO DRUGU ZADRUGARKU U SARAJEVO: Marinkovićevoj će zbog ovih fotografija pasti mrak na oči! (FOTO)

Autor:

Zadruga

28.07.2023

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković uživa na letovanju, dok njenom bivšem društvo pravi bivša devojka?!

DOK MAJA HARA BUDVOM, BILAL ODVEO DRUGU ZADRUGARKU U SARAJEVO: Marinkovićevoj će zbog ovih fotografija pasti mrak na oči! (FOTO)

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić, Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković i Bilal Brajlović stavili su tačku na svoju turbulentnu vezu, a dok ona uživa u Budvi sa Slađom Lazić, Bilal, po svemu sudeći, utehu pronalazi u drugoj devojci, odnosno bivšoj ljubavi.

Naime, pre nego je uplovio u vezu sa Majom, Bilal je tokom Zadruge imao kratku romansu sa Anom Spasojević, koju je i ostavio zbog Marinkovićeve.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images

 

Ana se sada pohvalila novim fotografijama iz Sarajeva, na osnovu kojih su svi zaključili da je Brajlović ponovo kontaktirao nju, kako bi mu pravila društvo i pomogla mu da preboli Maju, koju i dan-danas voli. 

Da podsetimo, Ana i Bilal su proveli noć nakon superfinala Zadruge zajedno, pa nije isključeno da su odlučili sada da ponove sve, a kako je zadrugarka uvek isticala da je slaba na Bilala, ovo je savršena prilika da se zbliže i nastave tamo gde su stali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading