"MENSUR JE BIO SAMO JEDAN OD" Afere Anđele Đuričić isplivale na videlo, saznala se istina nakon završetka rijalitija (VIDEO)

Autor:

Zadruga

23.07.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O aferi "Džoker" brujala je Bela kuća, a bivša zadrugarka odlučila je da otkrije istinu

"MENSUR JE BIO SAMO JEDAN OD" Afere Anđele Đuričić isplivale na videlo, saznala se istina nakon završetka rijalitija (VIDEO)

Foto: instagram.com/mennsssur, andjelaadjuricicc

Mensur i Anđela

Tokom "Zadruge 6", Zorica Marković i Anđela Đuričić su vodile žestoke ratove, a pevačica je jednom prilikom rekla da će otkriti ime osobe koja je bila sa Crnogorkom. Džoker, kako ga je Zorica nazvala, još uvek nije otkriven, a sinoć je pevačica u emisiji "Narod pita" priznala da je Mensur Ajdarpašić bio samo jedan od njenih "džokera".

- Šta je ono što se ne zaboravlja, kako je tvoje osećanje u tebi u grudima kad se setiš Anđelinih uvreda? - upitao je voditelj Zoricu.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Darko Tanasijević, Zorica Marković

- Ravna linija, ja kažem i to je istina, uvek se tako ponašam kada se rijaliti završi. Pre nego što će ući Ana, ušla je Anđela onako prepotentna, mi nismo imale nijedan problem, jasno je bilo da se ja ne sviđam njoj, ni ona meni. Ja sve što sam rekla jeste da je prazna šuplja, ali lepa zgodna. Mislim da je pikirala Slavnića. Kada je bio zadatak, svima je bilo jasno da će se tu nešto desiti. Ali svi smo slušali da je Slavnić pričao o Ani kao da priča o boginji. Rekla sam da to najstrašnije ne podržavam, i da ima neko kod kuće ko plače, niko ništa nije fermao, oni su sedeli do mene, kada je ona rekla, neće biti poljupca, neće biti ničega. Nisam ja tešila nju zbog nje, nego zbog sebe, jer su i tu pokušali da me uvuku u odnos Aleks i Zvezdana. "Mala, jel si svesna šta radiš, ima kod kuće nekog ko ga čeka, nemoj se igrati sa takvim stvarima", rekla sam Anđeli. Ćutali su oboje. Uletela je u pab, krenula da me vređa najstrašnije, ono što sam ja izgovorila Anđeli je ništa, šta je ona meni rekla. Potpuno mi je vazduh. Čak i u razgovorima mene i Ane komentarisale smo i ta mladost šta sve uradi. Za Mensura sam rekla, njima je smetalo, još sam bila dobra, dosta je bilo zezanja, dosta je bilo napeto - rekla je Zorica.

Republika

Foto: instagram.com

Mensur Ajdarpašić, Anđela Đuričić

- Mensur je bio jedan od mojih džokera. Ja kažem da je njihova intima ružna, ona je devojka sama radila, niko je nije terao na to, ja ništa ružnije nisam doživela u rijalitiju. Bacala mi je dva puta naočare. Dovoljno je ona sama sebi nanela štetu - rekla je Zorica.

- Na kakvom je ona putu sada? - upitao je voditelj Zoricu.

- Ne pratim, Darko, stvarno me ne zanima rekla bih. Nedopustivo je da se takve stvari izgovaraju, niti sam joj uvredila nekoga, niti bilo šta - rekla je Zorica.

Podsetimo, publika je tokom trajanja "Zadruge 6" spekulisala da Džoker može biti Filip Car ili Fran Pujas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading