NOVE VESTI SA PRIMORJA! Otkriveno šta se priča o Anđeli i velika TAJNA "Zadruge 6"

Autor:

Zadruga

13.07.2023

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici "Zadruge 6" koji dolaze iz Crne Gore otkrili šta se priča o bivšoj cimerki!

NOVE VESTI SA PRIMORJA! Otkriveno šta se priča o Anđeli i velika TAJNA "Zadruge 6"

Foto: Republika.rs, instagram.com/andjelaadjuricicc, Pixabay.com

Voditeljka Ivana Šopić je sinoć u emisiji "Narod pita" ugostila Ivana Dragića i Marka Markovića, koji su stigli pravo iz Crne Gore u emisiju. Uživo se uključila gledateljka iz Subotice, koja je prokomentarisala glavne priče u "Zadruzi 6"

- Psihički mi nikad teža "Zadruga" od ove nije bila. Je l' ste se osramotili, vaše je. Ovi momci su mi slatki. Htela sam nešto u vezi trojke Ana, Zvezdan i Anđela. To je meni strašno i ništa razumela nisam. Ni ko šta hoće, ni ko šta neće. Slušala sam Anu da će ući da uništi Zvezdanu život. Rijaliti nije za tako nešto, ona je zamislila da je rijaliti Slavnić-Ćurčić. Posebno mi je smetalo što su Anđelu toliko pljuvali, ona jeste pogrešila, ali nije on bingo, on nije bogataš, ni ime - rekla je gledateljka.

- Mislite da je ona zamišljala da je on nešto drugo napolju - rekla je voditeljka.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

"Narod pita", Ivan i Marko

- Naravno, kako se očarala tako se i razočarala. Pa i Ana Ćurčić, Zvezdan je pričao da mu je prvi brak rasturila - rekla je gledateljka.

- Je l' ste očekivali da se Ana pomiri sa Acom Bulićem? - pitala je voditeljka.

- Kako su stvari išle, jako se radovala poklonima koje je dobijala. Stalno je govorila da je on njena prva ljubav, pa ne možeš pred mužem tako. Zadnja ljubav se računa - rekla je gledateljka.

- Šta mislite o Markovom i Ivanovom učešću i njihovim izborima? - pitala je voditeljka.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

"Narod pita", Ivan i Marko

- Marko je imao par devojaka i ne zna se koja je lepša, stao je sa Žanom i ja podržavam, pa koliko traje. Ivanovi komentari su mi bili jako dobri, malo je išao đonom ali treba tako jer inače te pojedu one gorile. U principu, Anđele mi je jako žao, ona je dete u odnosu na njega. Jako ju je znao poniziti i omalovažavati - rekla je gledateljka.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

"Narod pita", Ivan i Marko

Potom je voditeljka prešla na goste, Ivan je otkrio šta se priča po Crnoj Gori, dok se Marko dotakao Zvezdanove higijene.

- Što se čuvene trojke tiče, prema meni je Zvezdan uvek bio okej, ja sam taj koji je njega dosta oštro komentarisao. Očekivao sam da će raskinuti sa Anđelom, nisam video perspektivu. Na primorju se pitaju da li je normalna. Što se Ane tiče rekao sam joj da će biti srećna i vidim da jeste, nadam se da će ostati zajedno i želim im sve najbolje - rekao je Dragić.

- Osim priče o famoznom peškiru, prema meni je bio dobar. Čuo sam da se peškir stalno provlači, bio je moj - rekao je Marko.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

"Narod pita", Ivan i Marko

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading