ISPLIVAO DOKAZ O MUVANJU CARA I MOSKVE: Maja Marinković besna kao ris na nekadašnju prijateljicu, odmah preduzela mere?!

Autor:

Zadruga

15.07.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i Nataša Moskva su nekada bile prijateljice, a onda se sve promenilo!

ISPLIVAO DOKAZ O MUVANJU CARA I MOSKVE: Maja Marinković besna kao ris na nekadašnju prijateljicu, odmah preduzela mere?!

Foto: ATAImages, Instagram/Printscreen

Nedavno su u javnost isplivale prepiske između Filipa Cara i Nataše Moskve, koje su izazvale totalnu pometnju, s obzirom da je Filip u vezi sa Aleksandrom Nikolić, a muva bivšu zadrugarku Nikolićevoj iza leđa.

Ipak, Aleksandra se na ovu temu nije preterano oglašavala, već je odlučila da problem sa Filipom reši u 4 zida, dok je Maja Marinković, Filipova bivša, preduzela mere.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Privatna arhiva, Instagram.com, printscreen/pink

 

 

Naime, iako su nekada bile bliske, Nataša i Maja se više ne prate na Instagramu, a mnogi smatraju da je baš to dokaz da Moskva i Car nisu samo prijatelji. Marinkovićeva je redovno lajkovala Natašine fotografije, kao i Taki, a sada njih dve nemaju apsolutno nikakvu komunikaciju.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading