KAČAVENDA NA PINKU, SPREMNA DA UNIŠTI ANU DOKAZIMA: Kuma Milena najavila raskrinkavanje, Bulić mora HITNO da je spreči!

Autor:

Zadruga

09.07.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda objavila fotografiju sa televizije Pink!

KAČAVENDA NA PINKU, SPREMNA DA UNIŠTI ANU DOKAZIMA: Kuma Milena najavila raskrinkavanje, Bulić mora HITNO da je spreči!

Foto: Republika TV, Instagram.com, ST/Dragan Kadić

Milena Kačavenda, poznatija kao ''kuma nacionale'' je pre nekoliko dana u svom lajvu na Instagram profilu govorila o odnosu Ane Ćurčić i Ace Bulića. Tom prilikom Milena je istakla da ju je Ana nekoliko puta blokirala na društvenoj mreži Instagram.

Foto: instagram.com/milenaacademy

Milena Kačavenda Instagram

 

- Ana me je otpratila sa Instagrama, blokirala, ovo je treći put. Živa sam se našalila da je ona sama sa sobom i predsobljem  i to zaista mislim. Ima vremena, doći će na naplatu ko je krao pare, ko je uzimao poklone, ovo je 21. vek ništa ne može da nestane i da se sakrije. Moram da kažem da upravo zbog toga što sam radila ono što sam radila, najbolje što sam znala i umela, da zaštitim svoju drugaricu, na način na kojim sam to umela. Može Ana da kaže da sam preterala, da sam rekla neistine, sve je okej, smatram da se nikada nije desilo u rijalitiju da je iko ikada zastupao svog prijatelja, muža, drugaricu, kao što sam to ja - ispričala je Milena. 

I taman kada su mnogi mislili da će strasti da spadnu, Milena je ponovo napravila haos na društvenim mrežama. Naime, ona je iz arhive fotografija objavila na Instagram storiju kada je gostovala u emisiji ,,Pitam za druga", koja se emituje iz zgrade Pink televizije, nakon čega su mnogi pomislili da je spremna da raskrinka Anu do srži. 

Foto: Instagram.com

Milena Kačavenda Instagram

- Kuma na nivou - stoji uz fotografiju koju je Milena prenela na svoj stori. 

Ostaje nam da vidimo da li će doći do pomirenja Milene i Ane, ili je ovog puta definitivno puklo kumstvo. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading