MATORA I ANITA OTKRILE IME ZA BEBU: Šok nad šokovima, tik pred svadbu priznale koja će biti TRUDNA!

Autor: P. R.

Zadruga

07.07.2023

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za gala venčanje na Crnogorskom primorju!

MATORA I ANITA OTKRILE IME ZA BEBU: Šok nad šokovima, tik pred svadbu priznale koja će biti TRUDNA!

Foto: Republika

Anita i Matora

Bivše učesnice rijalitija "Zadruga" i sadašnje partnerke, Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović, ne razdvajaju se od kako su izašle iz rijalitija, a za samo nekoliko dana njih dve staće na ludi kamen.

One su sada u "lajvu" na društvenoj mreži Instagram otkrile detalje venčanja, a obzirom da su im neki od fanova su im zamerili što je venčanje u Crnoj Gori, Jovana je oslušila da sve pojasni.

- Biće pozvani svi na svadbu u Beogradu, polako. Verujte mi ljudi, polako samo, ovo sada će biti baš sa ljudima koje viđam svaki dan i koji su mi najbnliži. Pa, znate da ja nisam u tom fazonu, kad bude u Beogradu ima da puca! Kada bih vam rekla koliko plaćam svadbu, svi bi trebalo da dođete. Dete će biti sa nama - govorila je Matora.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Anita i Matora

Matora je otkrila i šta će nositi na svom najlepšem danu.

- Žao mi je što sam se ugojila, jer odelo mi stoji lepo, ali sam mngo debela. Bata Spasojević mi radi odelo i sada idem na korekcije, baš sam preterala - izjavila je bivša zadrugarka.

- Uh, medeni mesec... Pa, volela bih da odemo negde da uživamo! Znate, nas dve se svađamo oko gluposti. Ne znate koliko ona mene voli, juče mi je ljubila stomačinu i smejala mi se - požalila se Jovana, pa otkrila koja imena za decu najviše voli.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Anita i Matora

- Volela sam Aleksej, pa evo sada sam i dobila Alekseja. Volim čudna imena, Ares, Grid, Tadija je lepo... Anita i ja smo se dogovorile da ja budem trudna, pa taman da budemo spremne - govorila je Tomićeva.

- Nama će se dete zvati Todor ili Nikolaj. Sviđa mi se Nikša, Jakša - ubacila se Anita.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Anita i Matora

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading