PRESEO MU PUT ZA ĐENOVIĆE! Ljubavnica zadala poslednji udarac: Anđela namamila Zvezdana u Crnu Goru! Tamo ga dočekao njen bivši "škaljarac"

Autor:

Zadruga

30.06.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sina Moke Slavnića su dva momka vratila u Srbiju čim je prešao granicu. Đuričićka sve uradila da mu zabrani da dođe.

PRESEO MU PUT ZA ĐENOVIĆE! Ljubavnica zadala poslednji udarac: Anđela namamila Zvezdana u Crnu Goru! Tamo ga dočekao njen bivši "škaljarac"

Foto: ATA Images

Bivši ljubavnici Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić povremeno su u kontaktu putem društvenih mreža nakon raskida, a kako Slavnić pokušava da je natera da se pomire, sad mu je preselo! Kako saznajemo, Zvezdan je pre nekoliko dana krenuo u Crnu Goru s namerom da se pomiri sa Crnogorkom. Ona se protivila i objašnjavala mu da ne treba da dolazi jer će to samo da napravi probleme, ali je nije slušao, pa mu je, na kraju, smestila, te njegov dolazak najavila bivšem dečku, inače pripadniku "škaljarskog klana".


- Crnogorski mafijaši s kojima je Đuričićka bliska odmah su reagovali kad im je prenela da je Zvezdan ne ostavlja na miru. Žalila im se da je krenuo za Crnu Goru, da će njegov dolazak samo da napravi problem s roditeljima, koji, maltene, slave otkako više nisu zajedno i da će, ako se pojavi, da napravi probleme. Zvezdanu je sve lepo rekla bez drame, snimala je glasovne, ali nije slušao. Na kraju je pozvala i bivšeg dečka, inače pripadnika "škaljarskog klana", pa je on preuzeo "brigu" o Slavniću zajedno sa svojim ortacima - priča nam izvor blizak Crnogorki i dalje otkriva da je nastao haos čim je Zvezdan prešao u Crnu Goru:

Foto: Instagram.com

Zvezdan je morao da se vrati sa granice jer je Anđela poslala svoje ljude

 


- Zvezdan je uspeo da pređe granicu, ali je posle nekoliko kilometara zaustavljen. Dva muškarca su ga zaustavila, jedan od njih je Anđelin bivši dečko s kojim je veoma dobra.

Ona im je i rekla kojim kolima Zvezdan dolazi, pa je bilo lako da ga uoče. Slavnić se prvo raspravljao, počeo da drami, a nakon kraćeg razgovora se samo okrenuo i pošao za Beograd. Ko zna šta su mu rekli, jasno je da su mu zapretili da ne dolazi kod Anđele i da ga je ona namestila.

Foto: instagram.com/printscreen

Zvezdan je morao da se vrati sa granice jer je Anđela poslala svoje ljude

 


Nakon toga Slavnić je pozvao Anđelu i rekao joj da se neće na ovom završiti, kao i da je ona izdajica i drukara.


- Zvezdan se po povratku usput žalio Anđeli. Pričao je: "Je l' moguće da si slala ljude da me spreče da dođem? Ako si mislila da će to da me zaustavi, varaš se! Doći ću kad se najmanje budeš nadala." "Ista si drukara kao i ona Ana." Ona mu je posle objasnila da je tako najbolje i da joj ne pravi problem jer je jedva uspela da povrati poverenje roditelja, posle svega - priča izvor iz Đenovića.


Anđela unovčila raskid sa Zvezdanom


Anđela Đuričić odlučila je da ponovo pokrene Jutjub kanal, a prekjuče je izbacila prvi video u kom je odgovarala na pitanja fanova. Dotakla se rijalitija, ulaska u novu sezonu, raskida sa Zvezdanom Slavnićem i prvim susretom s porodicom, pa je rastanak dobro unovčila zbog velikog broja pregleda. Klip je nazvala "Odgovarala sam na vaša pitanja! PLAČEM ZBOG RASKIDA", a u videu je objašnjavala da se ni zbog čega ne kaje.


- Ne postoji ništa zbog čega se kajem. Promenila bih to da sam možda mogla da saznam istinu vezano za to da je Zvezdan ostavljen od Ane. Tako da čitavo vreme sam živela u laži, nisam znala da je slobodan. Bila bih bezobraznija. Drugo ništa ne bih promenila - rekla je Crnogorka, nakon čega se rasplakala.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Aha

30.06.2023 23:19

Dajte ne glupirajte se . Ovo je obična biiip kakvi crni momci mafijasi

Odgovori 7 11
Tea

01.07.2023 23:51

Prestanite da izmišljate i satanizujete Anđelu. Sram vas bilo! Šta je ta devojka učinila vama nažào. Imate i vi decu, pozabavite se njima i pre nego što pogledate u tuđe dvorište, počistite svoje.

Lola

03.07.2023 17:21

@Tea - bljuv i bljuv!!!

Đoka

02.07.2023 20:39

Ma mala jedi g..na...koja si ti profuknjača