MAJA I ZVEZDAN IMALI BRUTALNU AKCIJU U MOKINOM STANU: Konačno se desio after, isplivali svi detalji!

Autor:

Zadruga

28.06.2023

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilal Brajlović ni ne sluti šta mu devojka radi iza leđa sa Zvezdanom!

MAJA I ZVEZDAN IMALI BRUTALNU AKCIJU U MOKINOM STANU: Konačno se desio after, isplivali svi detalji!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Maja Marinković i Bilal Brajlović raskinuli su na sedam dana, a on nije mogao ni da nasluti šta će mu Maja uraditi iza leđa. Kako Star saznaje, Maja je posle raskida završila kod Zvezdana Slavnića u stanu, gde je iste noći imala se*s sa njim.

Pozvala ga je u klub, gde je bila sa drugaricom, a on joj je tada rekao da može, bez drugarice, doći kod njega u stan, što je ona i uradila:

Republika

Foto: ATA Images

 

 

- Maja je, istu noć kad je raskinula sa Bilalom, pozvala Zvezdana, jer je već čula za njegov raskid sa Anđelom.Moka je tih dana bio u bolnici, na terapijama, pa ju je Zvezdan pozvao u svoj stan. Maja nije prespavala kod njega, samo su imali se*s. Nakon toga su se čuli i videli još dva puta. O vezi nije bilo priče, jer je Maja rekla Zvezdanu da bi volela da se pomiri sa Bilalom - rekao je za Star izvor blizak Maji.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

- Bilal nema pojma ni da se Maja čula sa Zvezdanom, a naročito da su imali se*s. On je pozvao Maju da porazgovaraju, nakon čega su se i pomirili, a pre nego su otišli u Sarajevo, Maja je zamolila Zvezdana da joj ne piše. Verujem da ni Moki ne bi bilo pravo, jer on i dalje žali za Anđelom - zaključuje izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Vesna

28.06.2023 08:59

Ova je najveci sljam rijalitija

Sa

28.06.2023 10:35

Ovo mi ne pije vode nikako, klimavo je. Oni nisu ni prekidali a i svo vreme su zajedno u Sarajevu. Za sada, nema istine u ovoj priči, mnogo je šuplje da bi Ana ili Anđela progutale mamac.

Maša

28.06.2023 11:13

Hajte malo se informišite pre nego napišete ovaj tekst. Nemojte se blamirati.