OSVETA UNAKAŽENE ZADRUGARKE! Maja direktno iz Bele kuće PROVOCIRA Anđelu! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

01.06.2023

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićeva posvetila pesmu Zvezdanu Slavniću!

OSVETA UNAKAŽENE ZADRUGARKE! Maja direktno iz Bele kuće PROVOCIRA Anđelu! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja, Anđela i Zvezdan

Maja Marinković se danas probudila posebno raspoložena i od buđenja ne prestaje da peva pesmu "Pedro", koju je ranije naručila kod Drveta mudrosti. Zadrugari su shvatili da je pesmu posvetila Zvezdanu Slavniću, koji je nedavno diskvalifikovan iz "Zadruge".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

- Plela sam džemper za Pedra, kad čula sam tu tužnu vest, tu strašnu vest. Sad kad sam mlada i jedra, on me je napustio i otišao. Ferdinand je snažan bik, moj je Pedro hrabar lik al' ipak ga je odnela ta meksička korida. Hrabro on se borio, Ferdinand ga smorio i sve što mi je ostalo je tužna pesma ta. Pedro je bio matador pravi, strah i trepet svakoj muškoj kravi, al' našao se neko od njega jači samo ostade pesma da pevaju marijaci - recitovala je pesmu Maja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

Maji nisu smetali komentari cimera, već je nastavila da je izvodi. Podsećamo, Maja i dalje svakoga dana naglašava da će se sa Slavnićem videti posle "Zadruge", a ne smeta joj to što je on i dalje u vezi sa Anđelom Đuričić, koja ju je brutalno pretukla, zbog čega je diskvalifikovana iz takmičenja.

Kako će Anđela na ovo reagovati, ostaje da ispratimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading