"GUTALICA PRODALA KRV ZBOG ZVEZDANOVOG POLNOG ORGANA" Taki Marinković udario na Anđelu Đuričić, poslao poruku u Đenoviće!

Autor:

Zabava

12.05.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković nikad surovije opleo po Anđeli Đuričić nikad brutalnije za Republiku.

"GUTALICA PRODALA KRV ZBOG ZVEZDANOVOG POLNOG ORGANA" Taki Marinković udario na Anđelu Đuričić, poslao poruku u Đenoviće!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Republika/A. Dimić

Porodica Marinković nedavno se suočila sa velikom tragedijom, o čemu smo pisali. Naime, poznato je da je Takiju preminuo otac, zbog čega je starleta Maja Marinković napustila Zadrugu 6 kako bi ispratila dedu na večni počinak. 

Nakon toga Anđela Đuričić, po povratku Marinkovićeve udarila je na njenu tugu i tragediju, a sada se za Republiku oglasio Taki. Vidno besan i ljut na Anđeline reči, ovog puta je Taki nije štedeo nikako. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić, Maja Marinvkoić, Zvezdan Slavnić

 

- Ja ne mogu da verujem šta sam čuo, pa da li je moguće da je ona imala onakvu masku prošle godine? Pogledajte vi koliko je to besno i nezahvalno, ona ovo nosi sve iz kuće. Njen bezobrazluk, drčnost, nevaspitana džukela. Prodala je porodicu zbog Zvezdanovog k*rca, gutalica jeftina! - započinje Taki besno za Republiku i dodaje:

Foto: Nikola Mutić

Taki Marinković i maja Marinković

 

- Da ona udari moju ćerku na njenu tragediju, da ona toliko bude neotesana stoka, ja stvarno ne znam do kada će je trpeti. Maja joj je lepo sve rekla da je prodala porodicu, da je se porodica odrekla. Ja nikada nisam hteo da komentarišem nešto o njoj, šta više sam i govorio da njeni ne treba da je se ograde, jer se svoje meso ne jede, ali posle ovoga. Pa ja se stvarno pitam kakvi su to roditelji, ko je vaspitao tu drsku devojku, koja pokazuje da je odvratna iz dana u dan sve više i više - završio je Taki za Republiku. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading