CRNA GORA SLAVI MAJU MARINKOVIĆ: Taki otkrio šok informacije o Anđelinoj porodici, sve vreme znali za ćerkin plan sa Zvezdanom!

Autor:

Zadruga

19.05.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković, Majin otac, bez dlake na jeziku komentarisao Anđelu Đuričić i njene fetiše, a dobio je i važne vesti iz Crne Gore!

CRNA GORA SLAVI MAJU MARINKOVIĆ: Taki otkrio šok informacije o Anđelinoj porodici, sve vreme znali za ćerkin plan sa Zvezdanom!

Foto: TV Pink, ATA IMages, Privatna arhiva

Maja Marinković važi za jednog od najboljih rijaliti igrača, a njene afere obeležile su Zadrugu. Ona je dokazala da može da razdvoji i parove u najvećoj ljubavi, a Zvezdan Slavnić joj nije odoleo, ni dok je bio u vezi sa Anđelom Đuričić.

Njen otac, Taki, bez dlake na jeziku komentariše sva dešavanja u Zadruzi, kao i same ukućane, a sada je za portal Republika.rs podelio i važne vesti iz Crne Gore:

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

 

- Bio mi je prijatelj iz Crne Gore, sramota ih je Anđele, kaže mi da slave Maju Marinković. Pustite me tih priča za Maju... Znala je Anđelina porodica kakva im je ćerka, jer znaju vrlo dobro šta rijaliti znači, ne možeš da mi kažeš da nisu znali, pratila je rijaliti i pikirala Zvezdana. Anđela je jedna prljavuša, da liže znoj, palac, a onda priča za Majinu polnu bolest. Zna se koliko su rigorozni lekarski testovi pred ulazak u Zadrugu, mogla je samo ona Maji preneti nešto, ona je gutalica. A ne zna ni da guta, videli smo da mora pljunuti - rekao je Taki.

Taki se, zatim, osvrnuo na raspravu Filipa Cara i Zvezdana, za koju je takođe Maja zaslužna. Iako su obojica sada u vezi, oni ne prestaju jedan drugom da zameraju odnos sa Marinkovićevom:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

- Što se tiče Zvezdana i Filipa, ne mogu da prebole Maju, obojica, Maja je Zvezdanom obrisala pod, kao sa krpom, pročitala ga je samo tako. Samo čekam Majino zeleno svetlo, da iznesem sve za Cara, sama je Aleksandra otkrila kako je imao posla sa muškarcima, to je njegova devojka za njega izjavila. Oni su potpuno nebitni bez Maje - dodao je Majin otac.

Republika

Foto: YouTube//Printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Doris

20.05.2023 07:32

tacno,pogotovo otac njen...tako je i sa bogatim rusima je sastavljo pa posle ko fol pravio frke,ovo je sto posto tacno