POSLEDNJE PRIPREME ZA AFTER SA ZVEZDANOM: Maja Marinković isplanirala kako Anđeli da preotme Slavnića!

Autor:

Zadruga

04.06.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković odlučila je da stane na crtu Anđeli, evo gde ide odmah nakon Zadruge!

POSLEDNJE PRIPREME ZA AFTER SA ZVEZDANOM: Maja Marinković isplanirala kako Anđeli da preotme Slavnića!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, ATAImages/M.M.

Maja Marinković ne krije da je veliki fan plastične hirurgije, a gotovo svake sezone izgleda potpuno drugačije. Zadrugarka je sada odlučila da ponovo ode pod nož, a samo nekoliko dana nakon velikog finala, ona će zakazati veću intervenciju.

Naime, Maja je otkrila zadrugarima da mora povećati zadnjicu i da već u glavi ima kako sve to treba izgledati, s obzirom da je ovo leto njeno.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Osim toga, Marinkovićeva je već najavila čuveni after sa Zvezdanom Slavnićem, o kom svakodnevno priča, pa želi da se pobrine da sve bude po njegovom ukusu, a kako znamo da Anđela Đuričić smatra da je baš zadnjica njen najveći adut - Maja je odlučila da joj stane na crtu:

- Zakazujem operaciju zadnjice, par dana nakon superfinalne noći. Mora Makica da gori za jul. Ja ću da pošaljem sliku da vidiš kako bih - rekla je Maja.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, Dragan Kadić

 

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Vesna

04.06.2023 18:14

Ona je notorna budala i idiot,zajedno sa svojom ocem

Zmijanac

04.06.2023 20:32

@Vesna - @Vesna - A , ti si fan one kurve Aljeks . Maja se zajebava i pravi gutalicu ljubomornom jer Zveki se zatresko u Makicu a ovu MNE budalu šeta kao kera i ne voli je. Ovo sad je samo navika iz Zadruge , brzo će oni da završe. Vesna dušo ne vređaj Maji oca jer on nije učesnik Zadruge .