ZVEZDAN I MAJA DOGOVORILI AFTER: Otkrivamo zašto je starleta ŠUTNULA Bilala, Slavnić zbog afere ljubavnicu poslao za Crnu Goru!

Autor:

Zadruga

19.06.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon raskida Maje Marinković i Bilala Brajlovića, pojavila se prepiska o dogovoru sa Zvezdanom Slavnićem o afteru!

ZVEZDAN I MAJA DOGOVORILI AFTER: Otkrivamo zašto je starleta ŠUTNULA Bilala, Slavnić zbog afere ljubavnicu poslao za Crnu Goru!

Foto: ATAImages

Kao bomba odjeknula je vest da su Maja Marinković i Bilal Brajlović raskinuli, što je sve šokiralo, budući da su se u emisiji ,,Zadruga-Narod pita" raspravljali sa gledaocima i ubeđivali da je njihova ljubav prava. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Maja Marinković i Bilal Brajlović raskinuli

 

Međutim, samo par dana kasnije došlo je do pucanja njihove ljubavi, a starleta je objavila fotografiju kojom je uputila tešku poruku za Brajlovića. 

Naime, Maja je novom objavom šokirala čitavu javnost. Ona je podelila snimak iz kreveta u kom je sa nepoznatim muškarcem, nije želela da otkriva o kome se radi, već je samo pokazala tetovažu koju ima preko leđa. Marinkovićeva je uz to napisala ''Izvini Biki'' iz pesmu ''Neverna.''

Foto: instagram.com/majamarinkovic

Maja Marinković i Bilal Brajlović

Međutim, kako se spekuliše po društvenim mrežama, ovo je Maja namenski uradila da bi odvela Zvezdana Slavnića na čuveni after parti o čemu su se dogovarali još tokom trajanja Zadruge 6. 

Naime, poznato je da se pronela informacije da su Anđela Đuričić i Zvezdan raskinuli, te da je ona zbog toga otišla u Đenoviće, a sada se pojavila informacija da je ona otputovala kod svojih kako bi našla utehu nakon raskida sa bivšim robijašem. 

Republika

Foto: Instagram.com

Zadruga 6 vesti

- Anđela u Crnu Goru, ovaj (Bilal) u Bosnu, sprema se after - glasila je poruka koja se pojavila na jednoj Instagram stranici. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading