BIVŠI ZADRUGAR NAPUSTIO SRBIJU: Ide u drugu državu po KLJUČNE DOKAZE protiv učesnika, sprema im se PAKAO!

Autor:

Zadruga

27.06.2023

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar napustio je Srbiju, a za Republiku je otkrio sve detalje osvete bivšim cimerima.

BIVŠI ZADRUGAR NAPUSTIO SRBIJU: Ide u drugu državu po KLJUČNE DOKAZE protiv učesnika, sprema im se PAKAO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši zadrugar Nenad Neca Lazić u jeku mnogobrojnih skandala u života njegovih nekadašnjih cimera, odlučio je da skupi kofere i napusti Srbiju. 

Lazić je obavestio svoje pratioce na društvenim mrežama da je doneo odluku preko noći da spakuje kofere i da napusti Srbiju, a javio se direktno sa aerodroma. 

 

Za sada nije hteo da otkriva gde je odlučio da otputuje, ali se oglasio za Republiku i rekao sledeće:

- Potrebno mi je da odem, samo daleko, da ne budem u ovim dramama! Hoću malo da se opustim, da iskuliram, mislim da sam zaslužio. Uzbuđen sam i jedva čekam da ugasim telefon i da uživam. Normalno je da ću kačiti slike, jer moji pratioci kada ne objavim nešto, odmah misle da sam mrtav, da me nema, da se nešto desilo, ali sve je u redu, samo nakon i porodične drame i svih ovih rijaliti drama, idem da se opustim - rekao je Neca za Republiku i dodao:

Foto: Instagram.com

Neca Lazić Instagram

 

- Kad se vratim, spreman takav plan, da zadrugarima stvarno neće biti dobro. Svima ću sve da kažem šta mislim, kao što sam to radio i u Zadruzi. Mnogima će se obiti njihove reči, idem na odmor da pripremim dokaze, koje sam već dosta skupio, pa samo kad budem krenuo da objavljujem sve. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading