"DA SE POBEDNICA KOMENTARIŠE PO LIKU I DELU, ZAVRŠILA BI U VESTIMA!" Dejan zakucao Aleksandru i Cara, zbog ovih prozivki bljuje vatru!

Autor:

Zadruga

27.06.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević nikad brutalnije opleo po bivšoj devojci i njenom novom vereniku!

"DA SE POBEDNICA KOMENTARIŠE PO LIKU I DELU, ZAVRŠILA BI U VESTIMA!" Dejan zakucao Aleksandru i Cara, zbog ovih prozivki bljuje vatru!

Foto: ST/N.MUTIĆ, E-stock

Pobednica Zadruge 6, Aleksandra Nikolić, neretko spominje i komentariše svog bivšeg dečka, Dejana Dragojevića, koji takođe uživa u novoj vezi.

Naime, tokom sinoćnje emisije "Zadruga - Narod pita", ponovo je tema bio Dejan, zbog čega je on morao da reaguje, a čini se da je Dragojeviću pala roletna, jer je bio nikad suroviji prema nekadašnjoj ljubavi.

Republika

Foto: TV Pink

 

Kako se uključio i Filip Car, pravo iz Crikvenice, on je takođe prozvao Dejana, pa se požalio kako ne zna zašto ga Dragojević stalno spominje, a sada je dobio brutalan odgovor:

- Pobednica se komentariše jedino uz ostale zadrugare, da se komentariše po svom liku i delu, sigurno bi emisija bila prekinuta na pola i nastavak bi bio u vestima. Ja sam Zodijak Zijad Dragojević, ne igrajte se sa mnom, sve vam je dozvoljeno, osim da mi komentarišete veru i Jovanu. Tu vadim mač. Ja sam transparentan i kao Zijad i kao Dejan, i u Džamiji sam i u Hramu sam, mogu biti i u policiji, i na sudu - rekao je Dejan.

Republika

Foto: instagram.com/dejan_dragojevic_official

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Branka

27.06.2023 13:54

Bravo Dejane.Svaka ti je ko Njegoseva.

Melanija

27.06.2023 14:10

Dosta više sa ovim poslednjim janičarom.

Nadica

27.06.2023 20:21

Kome bre tipretiš, jadniče jadni!!?? Pobednik koji živi kod mamice (koje se bio odrekao!) i na račun fanova, umesto da nešto počne da radi u životu.Gde je taj čuveni biznis - valjda je našao nešto za godinu dana. Izgleda da je lakše da smrdiš kod mame, a da te fanovi izdržavaju. Jedan nedostojanstveni čudak, jadnik, nesnađen u vremenu i prostoru - nije mi bio dobar Bog, pa misli da će mu Alah pomoći!!! Ova devojčica, da je pametna, momentalno bi ga šutnula!

Viktorija

27.06.2023 22:36

Tako je Dejane, dosta nam je vise da sticu popularnost preko tvog imena. Mesarka i ova curica iz Crikvenice te ne vade iz usta. Svi znamo cemu je ona sluzila odredjenim ljudima. Nema vise Ritopeka pa sad ide preko. Srecan joj put i neka se ne vraca. Ispratice je njena ljubav Kristijan posto drugi ne mogu. A vi koji pisete gadosti o pobedniku koji je imao vise glasova od svih ukupno uzmite Mesarku za snajku a za Dejana ne brinite jer mu ne mozete ni pljunuti pod prozor!