"LEPO SU NAUČILI ŠKOLU OD DRAGOJEVIĆA" ŠOK NA PINKU: Dalilina bivša kuma uživo u programu pustila Carevu glasovnu poruku! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

18.06.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve obelodanjeno uživo u emisiji!

"LEPO SU NAUČILI ŠKOLU OD DRAGOJEVIĆA" ŠOK NA PINKU: Dalilina bivša kuma uživo u programu pustila Carevu glasovnu poruku! (VIDEO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, M. M./ATAImages

Gordana Vasić, u javnosti poznata bivša kuma Dalile i Dejana Dragojevića, koja, kako je istakla, na njihovoj svadbi nije dobila ni čašu vode, uključila se sinoć uživo u program emisije "Narod pita".

Ona je prvo ušla u klinč sa Lazarom Čolićem Zolom, jer za njega, kako kaže, smatra da je folirant i da kopira Filipa Cara, nakon čega se osvrnula i na njega.

Republika

Foto: Republika TV

Gordana Vasić

Naime, ona je otkrila da Filipa dobro poznaje, a da se sada upoznala i sa Aleksandrom Nikolić, te je tom prilikom u uživo programu pustila njegovu glasovnu poruku, nakon koje je dodala da ni od pobednice šeste sezone rijalitija "Zadruga" nije dobila čašu vode.

- Ja Filipa Cara dobro poznajem, upoznala sam i Aleksandru. Slao mi je poruke sa Aleksandrinog profila, tražio je da budem kuma, ali da pokažem kako je bilo na venčanju Dalile i Dejana, pa sam promenila mišljenje o njemu i njoj. On je hteo da mu pošaljem šta sam sve odnela Dalili i Dejanu na svadbu, lepo su oni naučili školu od Dragojevića! To je glasovna poruka i ja to mogu da pustim - rekla je bivša kuma Dalile i Dejana, a onda pustila poruku koju je dobila od Cara.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Aleksandra Nikolić i Filip Car

Detaljnije pogledajte u video prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading