ZVEZDAN MOLI DA SE POMIRI SA ANĐELOM: Bivši robijaš očajan nakon raskida, preklinje na sve strane! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

26.06.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok-obrt, čeka se reakcija iz Crne Gore!

ZVEZDAN MOLI DA SE POMIRI SA ANĐELOM: Bivši robijaš očajan nakon raskida, preklinje na sve strane! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Iako su bili glasni da će njihova veza opstati i nakon diskvalifacije iz šeste sezone "Zadruge", rijaliti par Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić rešili su da stave tačku na svoju vezu. Njihova ljubav, po svemu sudeći, nije izdržala pritisak sa kojim se susrela nakon napuštanja imanja u Šimanovcima.

Nakon raskida, mlada Crnogorka je otišla u Đenoviće kod svojih roditelja, koji su, kako se neprestano pisalo u medijima, bilo oštro protiv bilo kakvog odnosa sa 22 godine starijim bivšim robijašem. Međutim, Slavnić sada želi da se vrati svojoj nekadašnjoj devojci.

Republika

Foto: ATA Images

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić raskid

Naime, Anđela nakon raskida uživa na Crnogorskom primorju, dok Zvezdan neprestano drži "lajvove" sa bivšim zadrugarima na društvenoj mreži TikTok i traži od fanova da mu šalju "giftove", kako bi zaradio neki novac. Ipak, jedan deo "meča" posvetio je nekadašnjem cimeru Stefanu Radiću Rodniju, kako bi mu pomogao da se pomiri sa Đuričićevom.

 

 

Stvarno bi mogao ti da nas pomiriš. Pomiri nas brate, evo svi ljudi pričaju. Pomiri nas, pomiri nas, molim te - ponavljao je Zvezdan, te ostaje da vidimo kako će Anđela reagovati na ovaj njegov apel i da li će mu pružiti drugu šansu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading