VRUĆ SNIMAK ANĐELE ĐURIČIĆ: Crnogorka uvukla tanga gaćice, zadnjica ispala! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

21.06.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok izdanje bivše zadrugarke!

VRUĆ SNIMAK ANĐELE ĐURIČIĆ: Crnogorka uvukla tanga gaćice, zadnjica ispala! (VIDEO)

Foto: TikTok/andjeladjuriciccc

Crnogorka Anđela Đuričić nedavno je spakovala kofere i uputila se ka rodnim Đenovićima, odakle je i stavila tačku na svoj odnos sa 22 godine starijim bivšim robijašem, Zvezdanom Slavnićem, sa kojim je romansu započela u šestoj sezoni "Zadruge".

Iako je najavila da samo ide da poseti roditelje, Đuričićeva po svemu sudeći ne planira da se vraća u Srbiju, jer joj raskid sa Slavnićem, kako je istakla, nije pao lako, međutim, izgleda da je bivša zadrugarka rešila da nastavi dalje i okrene novi list.

Naime, Anđela je na društvenoj mreži TikTok, na kojoj je u poslednje vreme i te kako aktivna, podelila vruć snimak sa obale Ade Bojane, na kojoj je zavodljiva hodala i pokazala svoju izvajanu zadnjicu, koja je bila jedna od glavnih tema tokom njenog boravka u rijalitiju.

 

 

Crnogorka je šetala po plaži, ponosno pokazujući svoje obline. Gaćice je podigla do rebara, dok je leđa iskrivila kako bi zadnjica došla u prvi plan, što je znala da radi i ranije, pa su je zbog toga prozivali na mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (6)

Loading
Aca sd

21.06.2023 16:13

Dosta sa ovim malim olosem.

Aba

21.06.2023 16:48

Džaba sve, tanga gaće, kriva kičma i ostalo. Nema ono "nešto", nema seksipila, nema iskre a da nema ni manire dame već smo videli u svim onim odevnim manipulacijama. Stavite pored nje Maju dok hodom gazele šeta kupaći kostim i i ispast će Anđela trabant.

cupi anđela

21.06.2023 17:17

Ovaj ološ i dalje želi kama sutra i da guta...Zveki šta uradi to...

Nea

21.06.2023 18:34

Duga kosa, kratka pamet! Ako je toliko inteligentna, uporna zašto je ostala sa samo 3 - godišnjom školom? Frizerka voditeljka??? Šta ona to vodi, tračarenje. To joj i dolikuje. Nikakva osoba, loš karakter. Nula.