ANĐELINA BIVŠA DRUGARICA JURI ANINOG SINA: Odlepila za njim na superfinalu "Zadruge"

Autor:

Zadruga

14.06.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anin sin je privukao veliku pažnju na superfinalu, a na društvenim mrežama se čak pokrenuo konkurs za Aninu snajku!

ANĐELINA BIVŠA DRUGARICA JURI ANINOG SINA: Odlepila za njim na superfinalu "Zadruge"

Foto: Printskrin/RTV PINK, Republika.rs

Luka Kovačević (19), sin Ane Ćurčić, koji je sinoć maturirao, privukao je pažnju mnogih devojaka kad se pojavio na superfinalu "Zadruge 6", a kako tvrdi Anina drugarica, jedna od njih je Ane Spasojević.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, E-Stock/Časlav Vukojičić, ATAImages

Ana i Luka

- Ani se Luka baš svideo, trudila se kada su reklame da mu bude na oku kako bi je zapazio, a čak se raspitivala i za njegov Instagram profil. Baš joj se dopao, međutim, koliko sam primetila, on ni sa jednom zadrugarkom nije imao komunikaciju. Čak se Ana obratila i Lukinoj baki, te joj je rekla da ima lepog i kulturnog unuka. Kad je Ana Ćurčić konačno napustila rijaliti, Ana je prišla da joj čestita, iako je navijala za Aleksandru i tada joj je rekla da je oduševljena Lukom i koliko je vaspitan i kulturan - rekla je Anina drugarica za "Stars", pa dodala:

- Ćurčićeva joj se na tome zahvalila, ali nije ulazila u dalju polemiku. Ne znam da li je Ana našla njegov Instagram profil, ali verujem da će probati na sve načine da dođe do njega - dodala je ona.

Republika

Foto: Republika

Ana Spasojević

Inače, Ana je sinoć za Republiku otkrila da su mnoge devojke zainteresovane za Luku, ali da je on zauzet.

Čula sam da su devojčice poludele za mojim sinom, ali moram da ih razočaram, Luka je zauzet. Deca mi ništa nisu zamerila, poenta je bila samo da se sretnemo - rekla nam je Ana sinoć.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ana Ćurčić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

https://www.republika.rs/zabava

 

Komentari (2)

Loading
Truleks

14.06.2023 16:38

Ova Buljava Spasa od Jagodine je baš zaljubljive prirode. Prava koleginica od Aljex Bujanovac. Za takvog malog je Spasa baš krš devojka. Haha

Melanija

14.06.2023 18:56

@Truleks - Aleks je uspela da se uzdigne iz svega i pobedila Njanjavu za stotine hiljada glasova razlike. Pobedila je mladost, ljubav i želja da poslednja pobednica Zadruge ne bude žrtva već ono što krasi sve pobednike uspešna mlada devojka koja je bacila sve ružno za sobom i hrabro kročila u novi život. Pobednica pobednički - gubitnica gubitnički.