ANĐELA ZABRANILA ZVEZDANU KONTAKT SA NJOM: Ana Spasojević otkrila kako joj je Đuričićeva zabola nož u leđa posle Zadruge 6!

Autor:

Zadruga

09.06.2023

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela i Ana bile su najbolje prijateljice, a zbog Zvezdana je pukla tikva!

ANĐELA ZABRANILA ZVEZDANU KONTAKT SA NJOM: Ana Spasojević otkrila kako joj je Đuričićeva zabola nož u leđa posle Zadruge 6!

Foto: ST/Nikola Mutić

Ana Spasojević

Na velikom superfinalu Zadruge 6 pojavila se Ana Spasojević, bivša učesnica, koja tek sada može komentarisati svoje cimere, jer je izašla pre samo nekoliko dana i imala priliku da vidi sve ono što joj je promaklo dok je bila deo rijaltija.

Posebnu pažnju privukla je činjenica da se sa Zvezdanom Slavnićem ni dan-danas nije čula, iako su bili bliski prijatelji, a za to je zaslužna Anđela Đuričić, koja je Zvezdanu zabranila komunikaciju sa Anom:

Republika

Foto: Republika

 

- Za mene je Bilal favorit. O Ani nemam neko mišljenje, mislim da je ušla kao ozbiljna žrtva, ali je postala najomraženija tamo, moguće da ima dogovor sa svojom kumom, ne znam, sad se odjednom pojavljuje i ta kuma - počela je Ana.

- Sa Zvezdanom sam bila dobra i biću, dokle god on bude smeo da mi se javlja, za sada se nismo čuli uopšte. Čula sam i da postoji mogućnost da i on ima neki dogovor, ali i Anđela je radila neke stvari koje je Luna radila. Ne znam šta da mislim - otkrila je Ana.

Republika

Foto: instagram.com/andjelaadjuricicc

 

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading