ZORICA MARKOVIĆ UŽIVO NA PINKU RASKRINKALA SVE: Progovorila o Zadruzi 6, otkrila mesecima čuvanu tajnu!

Autor:

Zadruga

11.06.2023

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković progovorila o rijalitiju Zadruga 6!

ZORICA MARKOVIĆ UŽIVO NA PINKU RASKRINKALA SVE: Progovorila o Zadruzi 6, otkrila mesecima čuvanu tajnu!

Foto: RTV Pink

Zorica Marković

Voditeljka Jovana Jeremić u emisiji "Novo vikend jutro" ugostila je pevačicu i bivšu zadrugarku Zoricu Marković.

Nakon uspešne superfinalne noći, Zorica je u jutarnjem programu prvi put progovorila o zadrugarima. Ona je istakla koliko je ljuta na bivše cimere zbog njihove nehigijene, ali da ukoliko dođe do poziva, da će ponovo ući u rijaliti. 

Foto: RTV Pink

Zorica Marković i Jovana Jeremić

 

- Ja ću zato uvek ići tamo, a ne jer sam propala pevačica. Ne moram po svaku cenu, ali ja sam žena koja zna da poštuje. Dinar mi nisu dužni ostali, sve je na vreme i uvek kontrole i lekovi, znaju sve. Oni tamo neće ni kuću da očiste u kojoj žove, štroka. Oni ne skidaju ni šminku - govori Zorica i dodaje:

Foto: RTV Pink

Zorica Marković i Jovana Jeremić

 

- Ja da bih se bolje plasirala trebala sam nekog oralno da zadovljavam ili da imam s*ks. Ne možeš da mi kažeš da niko ne psuje. Neka ih, neka pišu, ako su srećni da se isprazne na nama. Ja poštujem i hejtere, ali kriviti "Zadrugu" za nešto drugo je bruka i sramota - priča je Zorica Marković.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
djole

11.06.2023 13:50

Fuj, nije li te sramota, pa kako si mogla da se druzis sa aljkavusom

Melanija

11.06.2023 18:49

Po Zorki Klozetarki ne bi trebala da postoji autorska agencija koja uredno naplaćuje radiju i televiziji emitovanje svakog spota i muzičke numere kao i emitovanje filmova i drama. Nego Pink je sve izokrenuo i zato nam pevači čije se pesme emituju non stop umiru u bedi ili se hrane po narodnim kuhinjama isto kao i glumci i glumice čiji se filmovi i serije prodaju na "Apolon" platformi ili emituju na preko 20 Pink kanala. P. S. Jeste li primetili da Pink emituje filmove kojima je istekla licenca ili su akteri mrtvi.

Goksi

12.06.2023 16:32

Toliko je vulgarna ova baba žena da je to neverovatno!