DETALJ SA SUPERFINALA ZADRUGE 6 KOJI JE SVIMA PROMAKAO: Kamerama je promakao OVAJ trenutak, Maja Marinković raskrinkana!

Autor:

Zadruga

10.06.2023

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković zauzela je 6. mesto u Superfinalu Zadruge 6, a jedan detalj je svima promakao.

DETALJ SA SUPERFINALA ZADRUGE 6 KOJI JE SVIMA PROMAKAO: Kamerama je promakao OVAJ trenutak, Maja Marinković raskrinkana!

Foto: ST/Nikola Mutić

Maja Marinković

Prošle noći starleta Maja Marinković izašla je iz Zadruge 6, a zauzela je 6. mesto u Superfinalu. Tom prilikom stala je pred fotografima kako bi je uslikali, a budno oko portala Republika zabeležilo je detalj koji je svima promakao. 

Foto: ST/Nikola Mutić

Maja Marinković Zadruga 6 finale

 

Poznato je da za Maju važi da je sva od plastike, jer je promenila lični opis plastičnim operacijama, o čemu je i ona sama pričala. Podsetimo, Maja je odlučila da nakon Zadruge ugradi silikonsku zadnjicu, te je već zakazala termin. 

No, iako o njoj kruže priče da je sva od plastike i da je u njen izgled uloženo preko 20.000 evra, jedan detalj na njoj definitivno nije veštačkog materijala. 

Na fotografijama koje imate prilike da vidite u nastavku, primetićete da je Maja prošle noći pozirala sa silikonima, a jedina prirodna stvar na njoj bili su nokti. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading