ISPLIVALO PRAVO LICE ZADRUGARKI! Desetine hiljada evra dale da promene lični opis, ovako su nekada izgledale! (FOTO)

Autor:

Zadruga

09.06.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kako su nekada izgledale Aleksandra Nikolić, Maja Marinković i Sanja Grujić.

ISPLIVALO PRAVO LICE ZADRUGARKI! Desetine hiljada evra dale da promene lični opis, ovako su nekada izgledale! (FOTO)

Foto: ATA Images/pixabay

Maja Marinković, Aleksandra Nikolić i Sanja Grujić važe za jedne od najatraktivnijih zadrugarki, koje javnost privlače najpre svojim izgledom, a zatim i slobodnijim ponašanjem.

Iako su sada zategnute, napumpanih usana, podigutih obrva i sa još mnogo korekcija, nekada su izgledale potpuno drugačije, te se može reći da su se estetskim korekcijama dovele do neprepoznatljivosti.

Maja Marinković je u potpunosti promenila izgled - od uvećanja grudi, do korekcije nosa, podizanja obrva, popunjavanja jagodica, usana, isticanja vilice. Na korekcije je potrošila na desetine hiljada evra, a tu ne planira da se zaustavi. Kako je nedavno i sama izjavila, ima u planu da ugradi implante i u zadnjicu.

Foto: Instagram printscreen

Maja Marinković nekada

Aleksandra Nikolić je nekada imala duhu crnu kosu, manje grudi i usne, a onda je napravila potpunu promenu - postala je zanosna plavuša, operisala je grudi, ugradila je silikone, kao i usne.

Foto: printscreen

Aleksandra Nikolić

Ove godine je odlučila da usne smanji, te je išla na operaciju istih, a sa koncima je bila i u šestoj sezoni rijalitija ''Zadruga''.

Foto: youtube printscreen

Aleksandra Nikolić nakon vađenja silikona iz usana

Sanja Grujić je reklo bi se uložila najviše u sebe, jer kada se pogledaju njene fotografije iz prošlosti i danas, nikada se ne bi reklo da se radi o istoj osobi, a šta je sve uradila na sebi trebali bi sati da nabrojimo, te je najbolje da sami procenite.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading