NAJMANJE VOLEO ALEKS! Dejan priznao SVE nakon otkrića da se NIJE RAZVEO od Dalile!

Autor:

Zadruga

06.06.2023

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragojević je otvorio dušu na početku emisije "Amidži šou"

NAJMANJE VOLEO ALEKS! Dejan priznao SVE nakon otkrića da se NIJE RAZVEO od Dalile!

Foto: Instagram.com

Dejan i Dalila Dragojević

Dejan Dragojević je u večerašnjoj emisiji "Amidži šou" progovorio i o svojim bivšim ljubavima, ali i dešavanjima iz šeste sezone "Zadruge".

Dejana su upitali da poređa devojke od one koje je najmanje voleo, do one koju je voleo najviše. Prvo je pokušao da se izvuče, a onda je dao odgovor. 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Dejan Dragojević

- Mnoge moje devojke ne znate, nisu iz javnog života. U rijalitiju sam imao samo dve. Ako moram da biram, mislim da vremenski period govori sve. Najmanje sam voleo ovu poslednju (Aleksandru Nikolić), sa njom sam bio dosta kraće nego sa onom drugom (Dalilom Dragojević). Određeni period sa kojim provedem neko vreme govori o nekom vidu količine ljubavi, ali to sve pada u vodu, sada imam novu devojku - nasmejao se Dejan aludirajući na novu devojku Jovanu.

Dejan je danas izbacio i video na svom Jutjub kanalu, gde je Jovanu iznenadio u krevetu, a nedavno je uživo gledao veridbu svoje bivše devojke Aleksandre Nikolić, koja je pristala da se uda za Filipa Cara, a u istoj emisiji je priznao i da se još uvek nije razveo od Dalile Dragojević, kako mu sud nije uručio zvanično rešenje.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević posmatra Aleks i Cara

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
istina

07.06.2023 09:27

Jako je interesantan. Djabalebovic, uzmi nesto radi kao sav normalan svet. Dotakao dno pa se skida sa malh ekrana. Koga on moze da zanima. Intervjuisite ovu pametnu decu sto idu na razna takmicenja a ovu osrnuli hordu pustite da uziva u svom nemoralu.