ZEMLJOTRES U ŠIMANOVCIMA: Maja uništila Aleks i Cara, raskrinkala njihov plan da se DOKOPAJU 50.000 evra! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

06.06.2023

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tenzija dostigla vrhunac dva dana pred veliko superfinale!

ZEMLJOTRES U ŠIMANOVCIMA: Maja uništila Aleks i Cara, raskrinkala njihov plan da se DOKOPAJU 50.000 evra! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, instagram.com

Maja i Car

Maja Marinković je u emisiji "Pitanja gledalaca" skočila u odbranu Ane Ćurčić, koju je napalo nekoliko zadrugara. Glavni sukob vio je sa Aleksandrom Nikolić i Filipom Carem, a Maja je urnisala bivšeg dečka i njegovu verenicu. Optužila ih je da sve rade samo kako bi stigli do pobede.

- Svi: "Hajmo glasači, pet dana pred kraj". Zaboravite prevare, zaboravite varanje, uvrede, leteće paštete. Da, da, da, da... - rekla je Maja.

- Aleksandra je priznala sve što je radila. Ona je sa Janjušem bila u rijalitiju - dodao je Car.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, instagram.com

Rat Maje i Cara

- I van. Imala je s*ks sa njim u istom danu kao sa tobom - istakla je Marinkovićeva.

- Ona ništa nije lagala - rekao je Filip.

- Ni ja, ali se nisam bavila tim zanatom - dodala je Maja.

- Stani, bolesnice. Ti pričaš o nekome, j*balo te pola Srbije... Aleksandra stoji iza svojih postupaka - nastavio je Car.

- Ja ti želim da te neko nekog dana voli kao Filip mene - odbrusila je Aleks.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, instagram.com

Rat Maje i Cara

- Videli smo kako te je voleo kad je imao s*ks sa mnom - rekla joj je Marinkovićeva.

- Majo, nešto sija (verenički prsten) - pokazala je Nikolićeva.

- Aleksandra je iza svega stajala, sve je rekla, sve se znalo jasno i glasno, za vas nije. Vraćate se Aleksandri u naftalin, kad je imala 21 godinu... - dodao je Car.

- Jao, žrtva - bila je ironična Maja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Sava

06.06.2023 19:34

Bravo Majo. Lepo i pametno pričaš, vidi se da si sazrela. Ko i uvek, rekla si istinu i razbila čopor manipulatora, lažova i licemera. Marinković (kao mozak čopora ide da te "savetuje" i nametne ti svoje mišljenje. Lepo si ga postavila na mesto koje mu pripada pa je onda on svoj bes iskalio na Ani. Cara si ostavila nemoćnog u svoj njegovoj dernjavi da odbrani čast Aleks Nikolić. Meni je smešno jako sad kada Ivana, Đedivić i Darko razgovaraju sa Aleks, uvek imaju pokoju lepu reč za tu ljubav a proščih sezona su je razapinjali pitamjima o Bujanovcu, Albaniji, Makedoniji ,slomljenoj vilici, Švicarskoj, o venčanju sa Janjušem i noći u hotelu i o zatvoru u Turskoj. Eto, vremena se menjaju, sad su neka lepa pitanja. I zato Majo, glasam za tebe jer si dobra i iskrena, za moj način odgoja dece ti si malo više "u provodu" ali, dobrota čoveka uvek spremnong da pomogne i tvoja iskrenost čak i na tvoju štetu čine to da si ljudima draga. Mlada si, imaš još vremena da malo unormališ svoj život i počneš nešto raditi. Nemoj kao Car. Janjuš, Marinković, Mikica, Miljan i Mića, nemoj da u 40 i nekim godinama jedini posao ti bude rijaliti.

pravedni

06.06.2023 22:18

@Sava - Bravo Savo i ja tako mislim , Maja je dobra duša koja nema u sebi mržnju kao ova belosvetska kurvetina Aljeks. Ustvari one su neuporedive jer Maja nije kao ova sa etiketom o normalna je . Još joj danas u emisiji ovaj ustaša Car psuje majku romsku. I JBG nema kazne za reči mržnje prema drugoj nacionalnosti . Maja do pobede , mada od toga ništa jer se lobira za prostituciju i odrona Aljex. Svako ko glasa za odrona je IDIOT i direkt podržava blud i nemoral ... MAJA JE NAŠ POBEDNIK !!!