ZVANIČNA ODLUKA! Milan OTPUSTIO legendu! Klub se oglasio saopštenjem!

Autor:

Sport

06.06.2023

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava roso-nera uručila je otkaz direktoru Paolu Maldiniju.

ZVANIČNA ODLUKA! Milan OTPUSTIO legendu! Klub se oglasio saopštenjem!

Foto: Tanjug/AP

Paolo Maldini

Značajan doprinos dao je legendarni kapiten tima sa San Sira u pravljenju šampionskog Milana, kada je doveo nekolicinu igrača koji su vodili višestrukog prvaka Evrope do titule čekane 11 godina.

Ni to, međutim, nije bilo dovoljno da Maldini ostane na direktorskoj funkciji, pošto je posle sukoba sa gazdom Gerijem Kardinaleom dobio - otkaz!

Sa njim u paketu, klub će napustiti i Riki Masaro, koji je bio zadužen za sportski sektor prošle sezone šampiona Serije A.

- Milan objavljuje da je Paolo Maldini okončao svoju ulogu u klubu, zaključno sa 5. junom 2023. godine. Zahvaljujemo mu se na godinama službe, doprinosu koji je imao u povratku kluba u Ligu šampiona i osvajanju titule u sezoni 2021/22. Njegove dnevne dužnosti preuzeće tim ljudi koji će usko sarađivati sa trenerom prvog tima i izveštavati izvršnom direktoru - piše u zvaničnom saopštenju roso-nera.

 

 

Tokom "vladavine" Maldinija, na San Siro su došli ključni fudbaleri poput: Tea Ernandeza, Rafaela Leaa, Olivijea Žirua, Fikaja Tomorija i Majka Menjana.

Milan je u tek završenom italijanskom prvenstvu zauzeo četvrto mesto, koje mu je donelo učešće u Ligi šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading