RASPAD SISTEMA U MILANU! Igrači BESNI zbog ODLASKA legende, klub sa San Sira u PAKLENOM problemu!

Autor:

Sport

06.06.2023

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ključni fudbaleri rešili su da reaguju.

RASPAD SISTEMA U MILANU! Igrači BESNI zbog ODLASKA legende, klub sa San Sira u PAKLENOM problemu!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Milana

Crni oblaci nadvili su se nad San Sirom.

Fudbalski klub Milan prolazi kroz teške dane, te će imati velike probleme posle otkaza koji je uručen legendarnom Paolu Maldiniju.

Legendarni Italijan koji je svoj čitav život proveo u klubu, najuren je sa San Sira posle žestoke svađe sa vlasnikom Gerijem Kardinaleom, a prema pisanjima italijanskih medija neki od ključnih igrača rešili su da reaguju.

 

 

- Igrači su besni zbog ovakvog razvoja događaja, a u tome prednjači Leao. On je pre samo nekoliko dana baš sa Maldinijem i Masarom pregovarao oko novog ugovora, koji je potpisao do 2028. godine. Portugalac je rekao da je znao za razdor između direktora i gazde kluba, nikada ne bi produžio saradnju. Razočaran je i Ernandez, ozbiljno razmišlja o odlasku ovog leta, kao i golman Menjan, kojeg već duže vreme vreba Čelsi. Ako se ovaj požar što pre ne ugasi, Milanu preti totalni raspad sistema u sezoni 2023/24 - piše italijanska "Republika", pa dodaje:

- Kardinale i Maldini nisu pričali samo o buždetu za letnji prelazni rok, već je tehnički direktor zahtevao znatno veću autonomiju u donošenju odluka. Međutim, većinski vlasnik je na to odgovorio da u klubu žele da uvedu potpuno drugačiji model rada, posle čega je bilo jasno da više ne mogu zajedno da nastave.

Kako će se sve ovo odraziti na klub ostaje da se vidi, ali jedno je sigurno - problem nije mali i pitanje je kako će se rešiti!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading