OVO MOŽE SAMO ZLATAN! Ibrahimović na oproštaju RASPLAKAO planetu, pa spomenuo POSEBNOG čoveka!

Autor:

Sport

05.06.2023

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nećemo ga više gledati na terenu.

OVO MOŽE SAMO ZLATAN! Ibrahimović na oproštaju RASPLAKAO planetu, pa spomenuo POSEBNOG čoveka!

Foto: Tanjug/AP

Zlatan Ibrahimović

Fudbaleri Milana su u poslednjem kolu Serije A na svom terenu pobedili Veronu sa 3:1, a na toj utakmici se u protokolu nije našao legendarni centarfor Zlatan Ibrahimović.

Nije imao priliku Zlatan da istrči na teren, a posle utakmice saznali smo da ga više nikada nećemo videti kako igra jer je završio karijeru.

Na konferenciji za medije novinarima se obratio kako samo on ume.

Video sam da pada kiša i rekao: "Čak je i Bog danas tužan". I onda su na terenu i tribinama zbog mene svi plakali. Pokazao sam da sam Supermen velikog srca - rekao je Ibrahimović na konferenciji za medije, pa dodao:

-  Da, više nisam fudbaler. To nikome nisam rekao do objave na stadionu. Ni porodici ili najbližim prijateljima. Hvala vam na strpljenju, sada ćete imati manje posla. Možda! Od sutra sam slobodan čovek i otvaram novo poglavlje u životu. Da, imao sam ponuda, ali odlučio sam da je dosta. Bila je to duga karijera, zaista duga, hvala svima koji su mi dali snagu, adrenalin i emociju da nastavim.

 

 

Spomenuo je i svog velikog prijatelja koji je preminuo prošle godine - Mina Rajolu.

- Ranije sam bio sam, ali sam delio život sa Minom. Njegova tragedija se desila i nikada više nije bila isto. Da je on ovde, nastavio bih da igram jer je želeo proviziju. Izvini, Mino, ali to je istina!

 

Loše se Zlatan osećao u poslednje vreme.

- Nisam se šalio, nisam pričao. Pre samo tri meseca osetio sam paniku od ideje o penziji, ali danas je prihvatam i osećam se spremno. Malo tužno! Ljudi misle da je Ibra Supermen. Jesam Supermen, ali imam i veliko srce. Gledao sam okolo, pokušavao da nađem lice koje bi mi dalo snagu, ali svi su plakali! Gledao sam igrače, plakali su. Navijači su plakali. Pogledao sam svoju ženu, mislio sam da će mi dati snage da se držim zajedno, ali tada je plakala više od ikoga.  Samo sam rekao da je dosta, u poslednjih 10 dana. Prihvatio sam da se to neće završiti na terenu. Ono što sam danas doživeo bilo je tako divno, uspomena koju ću čuvati ceo život. Osećam se kao da moj auto vozi samo do Milanela i moramo da pronađemo nove destinacije.

 

 

A onda je poentirao u svom stilu kada je dao odgovor na pitanje ko bi mogao da postane novi Zlatan Ibrahimović.

- Nemoguće, samo je jedan Zlatan! Kao dete su me poredili sa Markom van Bastenom, ali on je ono što jeste i ja sam ono što jesam. Možda ima sličnosti, ali mislim da poređenja nisu tačna. Sumnjam da bismo našli drugog Zlatana sa mojim egom - zaključio je Ibrahimović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading