ZVANIČNO - MILAN ZAVRŠIO NAJVAŽNIJI POTPIS! Najbolji igrač OSTAJE na San Siru! Ovo su detalji ASTRONOMSKOG ugovora!

Autor:

Sport

02.06.2023

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalski reprezentativac Rafal Leao nastavlja misiju među roso-nerima.

ZVANIČNO - MILAN ZAVRŠIO NAJVAŽNIJI POTPIS! Najbolji igrač OSTAJE na San Siru! Ovo su detalji ASTRONOMSKOG ugovora!

Foto: Tanjug

Krajem prošlog meseca isplivala je informacija da će Leao ostati u Milanu sa daleko većim primanjima i astronomskom otkupnom klauzulom, što je danas dobilo zvaničnu potvrdu.

Najbolji igrač roso-nera potpisao je novi ugovor sa sada već bivšim šampionom Serije A (titulu osvojio Napoli), koji će važiti najmanje do leta 2028. godine.

Detalji ugovora kažu da će Rafael dobijati 5.000.000 evra na godišnjem nivou, dok još dva miliona evropskih novčanica može da inkasira putem bonusa, plus će dobiti novac za sam potpis.

 

 

Uprava Milana je na papir "ugradila" i otkupnu klauzulu u iznosu od 175 miliona evra, koliko će svaki zainteresovani klub morati da plati ukoliko želi Portugalca u timu.

Ukoliko se u obzir uzmu sve navedene cifre i koliko je Leao bio bitan šraf u igri kluba u prethodne dve sezone, zaključak je su direktor Paolo Maldini i njegovi saradnici napravili pravi potez.

Rafael Leao je na San Siro stigao pre četiri godine iz Lila za 35.000.000 evra i od 2019. na 162 meča dao 41 pogodak. U sezoni 2021/22 je osvojio i titulu sa klubom i priznanje za najboljeg fudbalera italijanskog prvenstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading