SAN SIRO PODRHTAVA! Milan doveo STRAŠNO pojačanje!

Autor:

Sport

29.05.2023

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači su oduševljeni izborom.

SAN SIRO PODRHTAVA! Milan doveo STRAŠNO pojačanje!

Foto: Tanjug/AP

Daiči Kamada i Luka Modrić

Fudbaleri Milana vratili su se u sam krem evropskog fudbala.

Roso-neri su prošle godine osvojili Seriju A, a ove sezone stigli su do polufinala Lige šampiona gde ih je zaustavio gradski rival, Inter.

Sada se čelnici kluba spremaju za naredne izazove, aktivni su na transfer pijaci i prvi fudbaler koji je stigao na San Siro je Daiči Kamada.

Kako navode italijanski mediji, Japanac iz Ajntrahta je još ranije ugovorio transfer u Milan, ali se to krilo sve dok se nije završila sezona u Bundesligi. Sada je sve gotovo, te će igrač koji je na Mundijalu bio jedan od najzapaženijih u pobedi protiv Nemačke dres Milana obući za godišnju platu od tri miliona evra.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Daiči Kamada

 

Takođe, poznato je i da će Kamada potpisati petogodišnji ugovor i nema sumnje da će navijači biti oduševljeni ovim poslom.

Japanac je u Italiju došao kao slobodan igrač jer mu je ugovor sa Ajntrahtom istekao, a prethodne sezone odigrao je 46 utakmica u svim takmičenjima, postigao 16, a namestio sedam pogodaka. 

Za selekciju Japana igrao je 28 puta i dao je šest golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading