PROMENE U MILANU! Tandem na TRANSFER LISTI: Pioli je LJUT, izlaza više NEMA!

Autor:

Sport

01.06.2023

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvesno je da će napustiti klub.

PROMENE U MILANU! Tandem na TRANSFER LISTI: Pioli je LJUT, izlaza više NEMA!

Foto: Tanjug/AP

Origi, Ernandez i Dijaz

Trener fudbalera Milana Stefano Pioli odlučio je da Belgijanca Divoka Origija i Hrvata Antu Rebića stavi na transfer listu, pošto je izuzetno razočaran ponašanjem dvojice napadača, tvrdi "Gazeta delo Sport".

Rebić je prošlog vikenda propustio meč 37. kola protiv Juventusa (1:0), a iz Milana je tada saopšteno da se radilo o "tehničkoj odluci" trenera.

Italijanski mediji navode da je Pioli ljut na dvojicu napadača, koji navodno ne poštuju njegova uputstva tokom utakmica.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Stefano Pioli

 

Origi (28) je Milan stigao prošle godine iz Liverpula, a ove sezone postigao je dva gola na 35 utakmica. Belgijski fudbaler je igrač sa najvećom platom u klubu, četiri miliona evra po sezoni i ima ugovor do 2026. godine.

Rebić (29) je u Milan stigao 2019. iz Ajntrahta, a ugovor sa "rosonerima" ima ugovor do 2025. godine. On je ove sezone postigao tri gola na 31. meču.

Milan se kolo pre kraja takmičenja u Seriji A nalazi na četvrtom mestu na tabeli sa 67 bodova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading