NAPUŠTA LACIO POSLE OSAM GODINA: Sergej prelazi u jedan od najvećih klubova na svetu!

Autor:

Sport

29.05.2023

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme za rastanak sa nebesko plavima.

NAPUŠTA LACIO POSLE OSAM GODINA: Sergej prelazi u jedan od najvećih klubova na svetu!

Foto: Paola Garbuio/LaPresse via AP

Sergej Milinković Savić

Reprezentativac Srbije Sergej Milinković-Savić je u pretposlednjem kolu Serije A sa dva gola doneo pobedu Laciju i na taj način se, kako stvari stoje, oprostio od navijača nebesko plavih.

Italijanski mediji prenose da je to verovatno bila poslednja utakmica koju je popularni SMS odigrao na Olimpiku u dresu Lacija, pošto bi trebalo na leto da pojača Milan.

Sergeju ugovor sa rimskim klubom ističe u junu 2024. godine, a kako nema nameru da ga produžava, Lacio mora da ga proda u sledećem prelaznom roku kako bi nešto zaradio od njega.

To žele da iskoriste "rosoneri", a jedan od glavnih aduta im je to što na klupi sedi Stefano Pioli, čovek koji je Srbina doveo u Lacio pre osam godina.

Milinković-Savić je u Lacio stigao 2015. godine iz Genka i od tada je za klub odigrao 340 utakmica u svim takmičenjima, a postigao je 69 golova, uz 59 ostvarenih asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading