VIŠE NEMA PREPREKA: Ofanzivac od ŠEST MILIONA EVRA stiže u Crvenu zvezdu! (FOTO)

Autor:

Sport

29.05.2023

16:58 >> 17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od njega se u Ljutice Bogdana očekuje da preuzme ulogu lidera na terenu.

VIŠE NEMA PREPREKA: Ofanzivac od ŠEST MILIONA EVRA stiže u Crvenu zvezdu! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Nakon pet sezona u dresu praške Slavije, Piter Olajinka napušta češki fudbal. Nigerijski ofanzivac je odgirao 182 utakmice, postigao 50 golova, osvojio sedam trofeja i afirmisao se kao lider veoma uspešne generacije te je zasluženo svečano ispraćen u Crvenu zvezdu.

 

 

- Hvala isusu za sve godine koje sam proveo u Slaviji i Pragu. Bio je to jedan od najboljih perioda mog života. Zahvalan sam što sam postao deo istorije kluba i svaki uspeh čiji sam bio deo u dresu Slavije ostaće mi u posebnom sećanju. Želim da se beskrajno zahvalim našim neverovatnim navijačima koji su me bezrezervno svih ovih godina. Nikada neću zaboraviti kako su mi pevali "Oli, Olajinka". Teško je pronaći prave reči. Samo želim da se zahvalim od srca - klubu, trenerima, rukovodstvu, mojim saigračima i neverovatnim navijačima. Veliko hvala - naveo je ofanzivac u poruci.

Pre perioda u Slaviji, Nigerijac je na Starom kontinentu igrao u Albaniji, na Kipru i u Belgiji, a u Crvenu zvezdu stiže kao slobodan igrač, kao i Marko Stamenić. Olajinkina tržišna vrednost procenjena je na 6.000.000 evra. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Da, da

29.05.2023 17:29

Kao i mnoga "pojačanja" pre njega. Rakonjac je za njega Haland.