NAŠ PEVAČ NA OPERACIONOM STOLU, OBJAVLJENE FOTKE IZ ORDINACIJE: Hirurg mu promenio lice, on otkrio bolove koje je trpeo!

Autor:

Zabava

29.05.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljuba Perućica otvorio dušu o estetskim korekcijama.

NAŠ PEVAČ NA OPERACIONOM STOLU, OBJAVLJENE FOTKE IZ ORDINACIJE: Hirurg mu promenio lice, on otkrio bolove koje je trpeo!

Foto: Instagram.com

Pevač Ljuba Perućica ne krije da vodi računa o svom izgledu i da je, kada mu je zasmetao višak kilograma, krenuo je aktivno da se bavi sportom, pa je i odlazio na zatezanja lica, ali je i sređivao podočnjake.

Foto: Instagram.com

Ljuba Perućica i Katarina Kolozeus

 

Na društvenim mrežama je objavljivao i slike i snimke sa epilacije, a sada je nekadašnji učesnik Zvezdi Granda otkrio i koja intervencija je bila najbolnija.

- Mislim da je prag bola veći kod žena, a ja ne volim da me nešto boli. I iskreno uvek pitam, ako ćemo nešto da bockamo i da radimo, da li to boli. Najbolnije što sam radio je ovo sa podočnjacima, ali generalno čovek sve može da istrpi - rekao je Ljuba, ne krijući da s vremena na vreme "popravi" svoje podočnjake koji ne izgledaju baš lepo s obzirom na prirodu posla.

 

- Ja volim da izgledam lepo i volim da dorađujem svoje slike, da izgledaju lepše, ali ne volim da preteram u obrađivanju pa kad me vide na nastupu da me ne prepoznaju. Svakako se treba truditi da čovek nareduje ali bez preterivanja. Ljudi prate naš životni stil, nije lepo da imaš 200 kilograma i izađeš na televiziju. Ljudima treba da bude ugodno i da slušaju i da gledaju - rekao je Perućica za Grand.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading