EVO KAKO DANAS IZGLEDA POPULARNA ''NATAŠA!'' Preselila se u Izrael, nestala iz javnosti, a sada se posle nekoliko godina pojavila u Srbiji! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.05.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Kondić se pojavila u jednoj emisiji nakon nekoliko godina ilegale.

EVO KAKO DANAS IZGLEDA POPULARNA ''NATAŠA!'' Preselila se u Izrael, nestala iz javnosti, a sada se posle nekoliko godina pojavila u Srbiji! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Glumica Tijana Kondić snimila je film ''Nataša'' sa svega 17 godina, a glumom nije nastavila da se bavi. Godinama je nema u javnosti, a pre pet godina se preselila u Izrael. Sada se pojavila u jednoj emisiji, a javnost je posle više godina mogla da vidi kako sada izgleda.

Foto: RTS/printscreen

Tijana Kondić danas

Ona je pre dve godine promovisala svoj roman "Tragovi života" kada je i pričala o životu u Izraelu.

- Tamo imam i familiju koja mi je velika podrška. Radim dva posla, držim plesne časove kubanske salse i radim projekte u produkciji. Nedavno sam završila veliki film jednog od najpoznatijih izraelskih reditelja. Teško je i naporno. Ali ako imate ambiciju, onda dogurate negde. U pauzama između projekata pišem - ispričala je Tijana za medije i dodala:

Foto: RTS/printscreen

Tijana Kondić se preselila u Izrael

- Sve je teško. Krećete iz početka, sve. Bila sam ranije u Izraelu kao turista. Jedno je biti turista, a drugo je živeti tamo. Od jezika, kulture, koja je meni prijemčiva i bliska. Meni je to bio izazov, a ne nešto najteže. Gledala sam to pozitivno i upoznala sam tamo ljude iz celog sveta. Naučila novi jezik i stvari. Živim potpuno drugačiji život, ali to ne znači da mi ne nedostaju stvari iz Srbije, a posebno ljudi. Najteži deo je kada morate da vodite sami računa o sebi, u smislu da sama moram da se brinem o svemu i vodim računa da li ću preživeti. U Srbiji nisam to morala. Najteži trenutak mi je bio odlazak odavde, a nakon toga smrt mog oca, koja se dogodila samo dva meseca nakon mog odlaska u Tel Aviv. U jednom trenutku se mnogo stvari desilo. Preseljenje, potom porodični nesrećni događaj. Ceo taj težak period koristila sam za pisanje. Pisanje je jedna vrsta terapije i svaki oblik umetnosti - iskreno je govorila Kondićeva, a isticala je i da je lik Nataše koji je i proslavio bio vrlo sličan njenom privatnom životu.

- Bila sam buntovna kao Nataša, ali ne toliko drastično. Bila je prilično slična meni, s obzirom na godine i veoma suprotan stav jedne tinejdžerke tog vremena. Reditelj me je vodio i učio iskazivanju emocija, o istini za kojom svi tragaju na filmu i javi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading