JEDNA PESMA MU JE PROMENILA ŽIVOT IZ KORENA! Jovan Perišić o neverovatnom početku karijere: Bacali su pare na mene, zbunio sam se!

Autor:

Zabava

28.05.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Jovan Perišić otkrio kako mu je počela karijera pevača o kojoj nikada nije razmišljao.

JEDNA PESMA MU JE PROMENILA ŽIVOT IZ KORENA! Jovan Perišić o neverovatnom početku karijere: Bacali su pare na mene, zbunio sam se!

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Pevač Jovan Perišić jedan je od najtraženijih na našoj javnoj sceni, a da će to tako biti nije mogao ni da sanja.

– Kao i svaki mlad čovek sam maštao. Kao mali voleo sam fudbal pa sam mislio i da ću se time baviti, kasnije možda i pilot i sve se tih devedestih izdešavalo čudno. Sreća moja pojavio se mikrofon – rekao je Jovan, koji se iz rodnog Ribnika preselio za Beograd, pa Novi Sad, a kada je nakon nedelju dana krenuo da se vraća u Bosnu doživeo je neprijatnost.

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Jovan Perišić o početku karijere

– Na stanici sam tražio kartu za Banja Luku i oni su mi rekli kako ta karta ne postoji. Gledam šta da radim i neka moja rodica koje je tu živela opsovala me onako ponaški gde ću i ostanem ja tu – otkrio je Perišić koji je svoju karijeru slučajno započeo na svadbi rođaka:

– Prva pesma je bila od Halida Muslimovića „Znam za sve sam kriv“ i ta rodbina je krenula da baca pare na mene i ja sam se zbunio. Što sam znao pesama to sam otpevao, ostavio mikrofon i krenuo iz mase.

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Jovan Perišić

Za njim je krenula i pevačica koja ga je oslovila sa ''kolega.''

–  Ja onako zbunjen, ne znam da se meni obraća i pita me gde pevam. Ja kažem kako ne pevam nigde, već da samo volim i sutra već se pročulo da ima neki mali, zvali me i tako je sve počelo – ispričao je Perišić svojevremeno za Grand.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading