IBRA NE RAZMIŠLJA O PENZIJI! Zlatan otkrio gde će nastaviti KARIJERU!

Autor:

Sport

02.06.2023

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Milana Zlatan Ibrahimović napustiće roso-nere na kraju sezone.

IBRA NE RAZMIŠLJA O PENZIJI! Zlatan otkrio gde će nastaviti KARIJERU!

Foto: Tanjug/AP

Povratak Zlatana Ibrahimovića na meču protiv Atalante

Bliži se kraj epizode sjajnog Šveđanina u dresu, sada već bivšeg, šampiona Serije A.

Uprkos činjenici da je duboko zagazio u 41. godinu, popularni Ibra ne namerava da okači "kopačke o klin".

Štaviše, Zlatan bi pred proslavu 42. rođendana u oktobru, mogao da postane član 11. kluba u karijeri, a to je Monca, na čijem su čelu nekadašnji lideri Milana - Silvio Berluskoni i Adrijano Galijani.

Trenutno deseta ekipa na tabeli italijanskog šampionata rado bi videla iskusnog golgetera u svojim redovima, a da je želja obostrana potvrđuju i reči napadača tima sa San Sira.

- Monca mi je rekla da ima spreman ugovor za mene. Ali, trenutno sam igrač Milana i ponosan sam na to. Ne verujem da ću se povući na kraju sezone. Znam da moram da nađem dobar balans za budućnost - otkrio je Ibrahimović.

Foto: Tanjug/AP

Zlatan Ibrahimović

Tokom tekuće sezone, Zlatan je upisao samo četiri meča u dresu četvrtfinaliste Lige šampiona, a razlog tome je bila povreda kolena zbog koje je Šveđanin dugo pauzirao.

Blistavu karijeru Ibra je počeo u švedskom Malmeu, odakle je 2001. stigao u Ajaks. Za amsterdamske "kopljanike" igrao je tri godine, da bi potom prešao u Juventus.

Ostao je upamćen kao jedan od retkih fudbalera koji je igrao za tri najveća italijanska kluba (Inter, Milan, Juventus), a upravo je dres "Stare dame" zamenio za boje kluba sa "Đuzepe Meace".

Zatim je 2009. godine usledio odlazak u Barselonu, iz koje je najpre prešao u Milan na pozajmicu, a potom i potpisao za roso-nere u sezoni 2011/2012.

Za Pari Sen Žermen je nastupao od 2012. do 2016. i u tom periodu na 122 utakmice dao 113 golova, kasnije je pojačao Mančester junajted i Los Anđeles Galaksi, pre nego što se pre tri sezone vratio na San Siro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading