DRAMA JE KONAČNO ZAVRŠENA: Gigant priznao krivicu!

Autor:

Sport

30.05.2023

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je u odvojneom postupku kažnjen oduzimenjem deset bodova u sezoni na izmaku, Juventus je u utorak kažnjen i novčano.

DRAMA JE KONAČNO ZAVRŠENA: Gigant priznao krivicu!

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

"Stara dama" iz Torina se nagodila sa Savezom, tako da je izbegla dalje penale, ostaće na sadašnjih "minus deset" bodova. Ali deo dogovora je da plati finansijsku globu u visini od 718.000 evra. Podsetimo, presuda se odnosi na klub i sedmoricu bivših direktora za prevare prema igračima tokom pandemije koronavirusa.

Republika

Foto: Tanjug/AP

FK Juventus

Torinski crno-beli na ovu presudu neće ulagati žalbu jer je pristao na sporazum o priznanju krivice pa je i kazna odrđena u skladu sa time.

Jedini koji nije pristao na ovaj sporazum je nekadašnji predsednik kluba Andrea Anjeli, a on će pred sud ponovo 15. juna.

Juventus je na početku pandemije, kada su to radili gotovo svi evropksi klubovi, objavio da su 23 igrača pristala na smanjenje plate u periodu od četiri meseca kako bi se pomoglo klubu. Tužioci tvrde da su se igrači odrekli samo plate za jedan mesec.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading