SRAMOTAN ZAHTEV POZNATOG BRITANCA: Novak je trebalo da mi se izvini!

Autor:

Sport

30.05.2023

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebulozna izjava momka rođenog u Johanezburgu.

SRAMOTAN ZAHTEV POZNATOG BRITANCA: Novak je trebalo da mi se izvini!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Britanski teniser Kameron Nori verbalno je napao Novaka Đokovića, kog je udario lopticom tokom njihovog meča na mastersu u Rimu, tvrdnjom da je Srbin trebalo njemu da se izvini zbog kasnog dolaska na duel osmine finala mastersa u glavnom gradu Italije.

- Ja sam se odmah izvinio Novaku, nisam ga video da je to isto uradio. Pogledao sam gore, udario lopticu, nisam video da se okrenuo i da se već predao u tom poenu. Ja sam samo želeo da dođem do pobede. To je bio jedan od onih mečeva u kojima je Đoković jedan od najboljih na svetu i želeo sam da odigram najbolje što mogu pred Rolan Garos - počeo je izlaganje Nori. 

Britanac je naveo da mu se nisu svideli komentari Srbina posle meča. 

- Ne mislim da sam slavio poene njemu u lice. Svi koji me dobro poznaju znaju da sam ponekad glasan na mečevima, a nekad nisam. Imao sam problema sa kukom i zato sam tražio medicinski tajm-aut, sve je to bilo po pravilima - kazao je Nori. 

Taj meč je kasnio 13 minuta, a Nori je to posebno apostrofirao.

- Želeo je dodatno vreme sa fizioterapeutom, a meč je bio zakazan u 11 sati. Izašao je recimo u 11.12 ili 11.13, mislim da nije video nikakav problem u tome. Nije mi rekao ni reč i  nijednog trenutka se nije izvinio. Posle 15 minuta je igrač diskvalifikovan, a ja sam nastavio samo da se zagrevam. Nikada to nisam video u karijeri, ali verujem da je to sve u skladu sa pravilima, bar su mi tako rekli - zaključio je Nori. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading