NAJNOVIJA VEST SA MARAKANE: Crvena zvezda spremila IZNENAĐENJE!

Autor:

Sport

30.05.2023

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub iz Ljutice Bogdana misli na najvernije navijače.

NAJNOVIJA VEST SA MARAKANE: Crvena zvezda spremila IZNENAĐENJE!

Foto: FK Crvena zvezda

FK Crvena zvezda misli na one najvernije, članove kluba i poziva ih da po izuzetno povoljnim cenama budu deo crveno-bele porodice i u sezoni 2023/24.

Republika

Foto: Starsport

FK Crvena zvezda

- Članarina za najmlađe članove (do 18 godina) je nepromenjena 1200 dinara. Za sve članove sa pravom glasa na klupskim izborima (preko 18 godina starosti), članarina iznosi 1800 dinara. Od vaše prethodne članarine, kupili smo autobus za naše omladince. 

Sa ovom članarinom planiramo da obnovimo prostorije i svlačionice Omladinske škole i da još više pomognemo veteranima. Obnova članarina i paketa karata za celokupnu sezonu, krenuće već početkom juna. 

Podsećamo da će samo članovi kluba moći da kupe pakete karata za sva domaća i internacionalna takmičenja. Obnova članstva i nova učlanjenja su dostupna i na našem karavanu koji će ovog leta obići preko 60 gradova u Srbiji, Republici Srpskoj i Crnoj Gori. Shodno novim tehnologijama, obnova i kupovina članarine i paketa karata, biće moguća onlajn putem i u prostorijama Servisa za članstvo na stadionu. 

Onlajn platforma će vam omogućiti jednostavniji i efikasniji pristup željenim paketima karata. - poručili su na zvaničnom sajtu kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading