NIŠTA OD NASTAVKA ROLAN GAROSA: Želeo je trofej, a sada je IZBAČEN!

Autor:

Sport

30.05.2023

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Senzacija na Filip Šatrijeu.

NIŠTA OD NASTAVKA ROLAN GAROSA: Želeo je trofej, a sada je IZBAČEN!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Danil Medvedev

Ruski teniser i drugi nosilac Danil Medvedev poražen je u prvom kolu Rolan Garosa od Brazilca Tijaga Sejbota sa 3:2 (7:6, 6:7, 2:6, 6:3, 6:4).

Republika

Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev

Kao po običaju Danil se kako je meč odmicao sve više negodovao i pričao sa svojim trenerom, dok ni na ovom meču nije bio u prijateljskim odnosima na publikom.

Centralni teren Filip Šatrije je bio ispunjen kako bi ispratio duel drugog tenisera sveta, koji je na ovaj Rolan Garos stigao u nikad boljoj formi, jer je osvojio masters u Rimu, a poznato je koliko Rus ne voli da igra na šljaci.

Od početka meča Brazilac, 172. teniser planete, svima je stavio do znanja da nije došao na centralni teren sa belom zastavicom i da Medvedevu neće biti lako da dođe do drugog kola. Sejbotu je ovo bio prvi meč na Rolan Garosu i to na najvećem teren, ali ga to nije sputalo da odigra svoj najbolji tenis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading