VELIKA TUGA NA SAN SIRU: Zlatan i navijači Milana se dave u suzama! IBRA ZAVRŠIO KARIJERU! (VIDEO, FOTO)

Autor:

Sport

05.06.2023

00:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivan oproštaj legendarnog napadača od najvažnije sporedne stvari na svetu.

VELIKA TUGA NA SAN SIRU: Zlatan i navijači Milana se dave u suzama! IBRA ZAVRŠIO KARIJERU! (VIDEO, FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Zlatan Ibrahimović

Fudbaleri Milana su u poslednjem kolu Serije A na svom terenu pobedili Veronu sa 3:1, a na toj utakmici se u protokolu nije našao legendarni centarfor Zlatan Ibrahimović.

Šveđanin se ove sezone nije naigrao zbog dve povrede koje su mu upropastile sezonu, pa je upisao samo četiri nastupa u dresu "rosonera", na kojima je postigao jedan gol.

Međutim, Ibra je tokom karijere u dva mandata u Milanu proveo ukupno pet i po godina, tokom kojih je osvojio dva Skudeta i jedan Superkup Italije, a za klub je na 163 utakmice postigao 93 pogotka, uz 35 asistencija.

Zbog svega toga je Zlatan postao veliki ljubimac navijača, koji ga ipak više neće gledati u dresu voljenog kluba, jer mu ističe ugovor, a novi mu nije ponuđen jer će u oktobru napuniti 42 godine.

To je značilo da je meč sa Veronom na San Siru prilika da se sjajni golgeter oprosti od pristalica Milana, a to je proteklo veoma emotivno, uz suze koje su se našle u Zlatanovim očima, ali i na licima fanova na tribinama.

Međutim, tom prilikom se Ibra nije oprostio samo od Milana, već i od fudbalske karijere, pošto je saopštio da kači kopačke o klin.

Najvatreniji navijači "rosonera" su napravili i koreografiju posvećenu Ibrahimoviću, a na njoj je velikim slovima preko cele tribine bilo ispisano "Doviđenja".

Zlatan je tokom karijere za sve klubove i reprezentaciju ukupno odigrao 941 utakmicu, a postigao je 555 golova, uz 263 asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading