NEK IDE NA NORMALAN POSAO: Žestok sukob Dejana Dragojevića i Goge Sekulić oko Ane Ćurčić!

Autor:

Zadruga

06.06.2023

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama na startu emisije "Amidži šou", pobednik "Zadruge" ušao u sukob sa pevačicom!

NEK IDE NA NORMALAN POSAO: Žestok sukob Dejana Dragojevića i Goge Sekulić oko Ane Ćurčić!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Na samom početku emisiji "Amidži šou" došlo je do drame između gostiju. Ognjen Amidžić ugostio je voditeljku Jovanu Jeremić, pevačicu Gogu Sekulić i pevača Uroša Živkovića, pevačicu Aleksandru Mladenović, pobednika "Zadruge 5" Dejana Dragojevića i Valentina. Dejan je progovorio o superfinalu "Zadruge 6", a potom se sukobio sa Gogom oko Ane Ćurčić.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Dejan Dragojević

- Ja sam izdvojio troje, Ivan Marinković, Bilal i Ana. Za Anu sam rekao samo zbog težine priče, inače mi je oko nje sve katastrofalno. Nije lako, žena koja je ceo život provela uz jednog muškarca i da joj se to desi - rekao je Dejan.

- Što je ušla?! Nije trebala da uđe ako nije javna ličnost. Da se bori na televiziji za svoj dinar?! Može i ovako - ubacila se Goga.

- Nema potrebe, ako joj se ukazala prilika, treba da je iskoristi. Ima decu kod kuće, ima za koga da se bori. Žensko u tim godinama ne treba da se vuče po ulici i da čeka da joj neko plati piće - počeo je Dragojević, ali ga je pevačica prekinula:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Dejan Dragojević i Goga Sekulić

- Neka radi, može da ide na posao normalan. Ne mislim na nju, ja nju ne poznajem - rekla je Goga.

- Može, ali to je kao kad ne bi pevala, zato što ti nije prošla jedna pesma i bila u pekari. Ne treba odustati - rekao je Dejan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Gargojle

07.06.2023 09:27

"Moralna gronada" koja je izdala sve što se moglo izdati, porodicu, veru.. zbog niskomoralne osobe. Prevario je, i još uvek vara ljude... I sad će takva osoba da deli moralne lekcije. Čemu takav rečnik prema jednoj ženi, majci... Uostalom takva osoba je i pljunula na sopstvenu majku. Vrati se dalili, jer jedno drugo zaslužujete...