ZADRUGARIMA SAOPŠTENE NOVE INFORMACIJE O VELIKOM FINALU: Evo ko se neće takmičiti za pobedu!

Autor:

Zadruga

06.06.2023

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Usledio šok kada je voditelj pročitao njihova imena i saopštio im da napuštaju Zadrugu!

ZADRUGARIMA SAOPŠTENE NOVE INFORMACIJE O VELIKOM FINALU: Evo ko se neće takmičiti za pobedu!

Foto: ST-N Pancic, TV Pink

I sinoć su se u Zadruzi održala finalna izbacivanja, kako bi se napravila selekcija za veliko finale. Ukućani su se spakovali, s obzirom da u svakom trenutku mogu napustiti Belu kuću, a kad se Marko Đedović pojavio na kapiji, u kući je postalo poprilično tenzično i svi su počeli da nagađaju ko bi mogao biti sledeći.

Darko je redom krenuo da proziva zadrugare, a 25. mesto u šestoj sezoni ovog rijalitija zauzeo je Peca Lazić, koga je brat ispratio, izgrlivši ga.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Odmah nakon, njemu se pridružio još jedan zadrugar, koji se iskreno nadao boljem plasmanu i nije krio tugu kada je voditelj saopštio njegovo ime. Mikica Bojanić i Ivan Dragić bili su ugroženi, a 24. mesto zauzeo je Dragić, koji je odmah otišao u studio kod Dušice Jakovljević.

Njima se, potom, pridružila i jedna dama, kojoj je najteže pala činjenica da se razdvaja od dečka. U pitanju je Anastasija Stanojević, publici poznatija kao Palčica, koja je napustila Zadrugu, a Petrući ju je ispratio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading