CAR MESECIMA RADI NA ALEKSANDRINOJ POBEDI: Priznao kako je od nje pravio ŽRTVU, vodi je na PRVO MESTO!

Autor:

Zadruga

06.06.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pucaju šavovi u finišu "Zadruge 6", zadrugari više ne paze o tome šta pričaju!

CAR MESECIMA RADI NA ALEKSANDRINOJ POBEDI: Priznao kako je od nje pravio ŽRTVU, vodi je na PRVO MESTO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Ljuta borba za prvo mesto u "Zadruzi 6" se zahuktava, a juče je došlo do ozbiljnog rata između Ane Ćurčić i Aleksandre Nikolić, u koji su se umešali i ostali takmičari. Filip Car je urnisao Anu, koja je želela da pobegne sa imanja, ali su je zadrugari smirili. Filip je potom opleo po Ani u rehabu, te istakao da ona ne bi trebalo da pobedi samo jer je prevarena žena, a onda izjavio nešto bizarno.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Filip Car

- Aleksandra je isto prevarena žena, koja je ove godine doživela prevaru, napade, osude - pričao je Filip, dok je lobirao za pobedu svoje devojke.

Podsetimo, Aleksandru je prevario Filip sa Majom Marinković i Milicom Veselinović, dok je prethodno Nikolićeva prevarila i ostavila svog dečka Dejana Dragojevića zbog Cara, tako da se može zaključiti da je Filip još tad radio na tome da Aleks ispadne "žrtva" i dovede je do pobede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading