POČELA JE BORBA ZA PRVO MESTO: Dejan Dragojević žestoko o RATU Aleks Nikolić i Ane Ćurčić!

Autor:

Zadruga

05.06.2023

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednik "Zadruge 5" prokomentarisao današnji sukob svoje bivše devojke sa bivšom suprugom Zvezdana Slavnića!

POČELA JE BORBA ZA PRVO MESTO: Dejan Dragojević žestoko o RATU Aleks Nikolić i Ane Ćurčić!

Foto: ST/D. Kadić, E stock

Danas je u Beloj kući nastao pravi haos kad je Ana Ćurčić otkrila Aleksandri Nikolić da se čula sa Dejanom Dragojevićem. Aleks je priznala da je ovo znala, Ćurčićevu je napala da je napravila strategiju za pobedu, pa je podsetila i da se čula sa PR-om Kije Kockar.

Dragojević se oglasio i progovorio o razgovorima sa Anom, o čemu je i ranije pisao, ali i raskidu sa Aleks. Tokom svađe Ane i Aleks, Nikolićeva je optužila Ćurčićevu da je Dejanu punila glavu da raskine sa njom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleks i Ana

- Istina je samo kod mene. Ko je pratio moja obraćanja na mom Instagram profilu može da zaključi kako istina izgleda. U suštini, postoje razlozi zbog kojih sam raskinuo i na koji način. Počela je borba za prvo mesto. Istina je da smo se Ana i ja čuli stalno. Objašnjavao sam joj kako da se nosi sa svim šta je čeka, ali je sama odlučila da se sa tim bori - rekao je Dejan, pa dodao:

- Do skoro su sedeli kao mutave plovke, a sad su se uključili. Sve su to mogli i ranije da pričju. Očigledo je da im je cilj da sabotiraju jedni druge - zaključio je Dragojević za Pink.rs.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević

Inače, Ana je nakon napada zadrugara odlučila da napusti Belu kuću tri dana pred superfinale, ali se ipak predomislila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading