PROGLASILI JE ZA POBEDNICU JOŠ NA POČETKU "ZADRUGE": Ovako je Aleksandra Nikolić isplanirala da dođe do TRONA!

Autor:

Zadruga

05.06.2023

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri dana pred superfinale svi nagađaju ko će biti pobednik poslednje "Zadruge"

PROGLASILI JE ZA POBEDNICU JOŠ NA POČETKU "ZADRUGE": Ovako je Aleksandra Nikolić isplanirala da dođe do TRONA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić

Aleksandra Nikolić je u "Zadrugu 6" ušla kao devojka Dejana Dragojevića, pobednika pete sezone rijalitija i prevarila ga je sa Filipom Carem, sa kojim je bila u četvrtoj sezoni. Kako je sama priznala u decembru mesecu prošle godine kad se sve ovo dogodilo, Nikolićeva je bila sigurna da bi pobedila ove sezone, što zbog svojih, što zbog Dejanovih glasača, samo da je ostala sa njim, a ne ušla u odnos sa Carem.

- Mogla sam da pobedim, 'ladno, da sam bila normalna. Nego sam nenormalna - rekla je Aleks u razgovoru sa Mikijem Đuričićem nakon šokantnog poteza.

- Ja sam to govorio, meni niko nije verovao, ali si bolja kad ne lažeš iako je to katastrofa. Kao da ljudi znaju na čemu su. Ti možda nisi loša osoba, ali si glupava Aleks, šta sebi praviš od života. To ja nisam video nigde - poručio joj je Miki.

Republika

Foto: Youtube printscreen

 

- Ja nisam svesna, veruj mi. Takvu šansu sam imala, životnu, da mi se ceo život promeni. Ovo niko ne radi što ja radim - istakla je Nikolićeva.

- Ti bi stvarno pobedila da si sedela, ćutala, sprdala se. Ti se zaljubila u Fiću. Zbog ovakvog dase da upropastiš životnu šansu - rekao joj je Miki.

- Misliš da sam sve uprskala? - pitala ga je ponovo Aleksandra, aludirajući na to da li ima šanse da ipak osvoji to prvo mesto.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miki Đuričić

- Kako nisi. Za tebe da... Podeliće se pola, koji će osuditi Dejana, da je bio neispravan, a ima i druga polovina koja će tebi zameriti - govorio joj je Đuričić tada.

Inače, Aleks se danas posvađala žestoko sa Anom Ćurćić, koja važi za jednog od glavnih favorita u pobedu, a Ćurčićevu je dodato urnisao i Car, zbog kojeg je poželela da pobegne sa imanja samo tri dana pred kraj.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleks protiv Ane

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading